Game of Thrones

8.9 / 10
#1 top 100
56 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Kijkcijferrecord voor Game of Thrones

17,4 miljoen mensen keken in Amerika via betaalzender HBO naar de eerste aflevering van het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones.

Dat is meer dan de eerste aflevering van het vorige seizoen, toen keken 16,1 miljoen mensen. De finale van dat seizoen werd gezien door 16,9 miljoen kijkers. Voor HBO Now, de abonnementsvorm voor mensen die HBO niet op de kabel hebben, was het zelfs de drukste streamingavond ooit. Vergeleken met de finale van het zevende seizoen is het streamingpubliek bij HBO bijna verdubbeld.

De cijfers die de betaalzender bekendmaakt, gaan over het aantal kijkers op de avond dat de aflevering beschikbaar komt. Gemiddeld loopt het aantal kijkers per aflevering voor Game of Thrones tot nu toe op tot 32,8 miljoen.

In totaal hebben waarschijnlijk veel meer mensen naar het begin van de eindstrijd in de Zeven Koninkrijken gekeken, want Game of Thrones is al jaren de serie met de meeste illegale downloads. Dat zal ook in Nederland massaal gebeuren, omdat alleen Ziggo de serie aanbiedt.

7297 gotseizoen8
Vorige aflevering
The Iron Throne
08x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft de castinglijst aangekondigd van de nieuwe zombieserie Army of the Dead, geregisseerd door Zack Snyder.
Gisteren, 17:00
Actrice Chloë Sevigny is te zien in de nieuwe serie We Are Who We Are, die wordt gemaakt door HBO en Sky.
Gisteren, 16:00
Het zijn niet de eerste de beste namen die tot de cast gaan behoren van Emmy winnaar Fargo, de gelimiteerde serie van FX.
Gisteren, 15:30
Actrice Christine Lahti, bekend van The Blacklist, zal te zien zijn in de nieuwe serie Evil van CBS.
Gisteren, 15:00
Hugh Grant kreeg een Emmy nominatie voor zijn rol in de Britse BBC One-serie A Very English Scandal. Binnenkort is deze dramaserie te zien bij NPO Start Plus.
Gisteren, 14:30
Drie komedie-iconen gaan samenwerken. NBC heeft een nieuwe komedieserie aangekondigd met Ted Danson van Tina Fey en Robert Carlock.
Gisteren, 14:00