Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Kijkcijferrecord voor Game of Thrones

17,4 miljoen mensen keken in Amerika via betaalzender HBO naar de eerste aflevering van het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones.

Dat is meer dan de eerste aflevering van het vorige seizoen, toen keken 16,1 miljoen mensen. De finale van dat seizoen werd gezien door 16,9 miljoen kijkers. Voor HBO Now, de abonnementsvorm voor mensen die HBO niet op de kabel hebben, was het zelfs de drukste streamingavond ooit. Vergeleken met de finale van het zevende seizoen is het streamingpubliek bij HBO bijna verdubbeld.

De cijfers die de betaalzender bekendmaakt, gaan over het aantal kijkers op de avond dat de aflevering beschikbaar komt. Gemiddeld loopt het aantal kijkers per aflevering voor Game of Thrones tot nu toe op tot 32,8 miljoen.

In totaal hebben waarschijnlijk veel meer mensen naar het begin van de eindstrijd in de Zeven Koninkrijken gekeken, want Game of Thrones is al jaren de serie met de meeste illegale downloads. Dat zal ook in Nederland massaal gebeuren, omdat alleen Ziggo de serie aanbiedt.

7297 gotseizoen8
Vorige aflevering
A Knight of the Seven Kingdoms
08x02
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst