Elementary

8,0 / 10
44 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Elementary dreigt te verdwijnen bij Netflix

De eerste vijf seizoenen van detectiveserie Elementary zullen op 8 mei verdwijnen bij Netflix, zoals het er nu uitziet.

De Amerikaanse serie over Sherlock Holmes, met Jonny Lee Miller en Lucy Liu als Holmes en Watson, heeft momenteel vijf seizoenen op Netflix. Nadat hij uit de gratie viel bij Scotland Yard en in een ontwenningskliniek belandde, vlucht de excentrieke Sherlock Holmes naar Manhattan, waar zijn rijke vader hem dwingt om zijn ergste nachtmerrie te bezoeken, namelijk Dr. Joan Watson. Zij was een succesvolle chirurg totdat op een dag een patiënt stierf op haar operatietafel en ze haar vergunning verloor. Nu helpt ze voormalige verslaafden om nuchter te blijven. Voor Watson is dit een nieuwe kans om mensen te helpen en tegelijkertijd is een soort van boete voor haar.Het zesde seizoen van Elementary is momenteel te zien bij CBS en het is nog onduidelijk of Netflix met deze zender in gesprek is om de rechten te verlengen en mogelijk ook het zesde seizoen te gaan aanbieden. Voorlopig staat Elementary gepland om op 8 mei te verdwijnen uit het aanbod.
Vorige aflevering
Their Last Bow
Their Last Bow
07x13
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_dutchusuk
17 apr 2019 19:26 -
6 seizoen is allang afgelopen over een goede maand begint seizoen 7.
Reageer

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Historische televisieseries zijn er in verschillende soorten en maten. Deze keer aandacht voor historis
Gisteren, 16:00
In deze aflevering van de MijnSerie podcast bespreken Mandy en Peter één van hun favoriete series: Bosch.
Gisteren, 15:04
Onlangs meldde MijnSerie dat seizoen zes onzeker was, maar nu schijnt Tom Ellis toch te hebben getekend.
Gisteren, 14:08
2
Ondanks het feit dat er vele productie hebben stilgelegen is er weer genoeg zien in juni. Het aanbod van series via de diverse netwerken is best wel groot.
Gisteren, 11:00
Het tweede seizoen van de ziekenhuisserie New Amsterdam verschijnt in juli bij Ziggo Movies & Series. Het seizoen was eerder al op Net5 te zien.
Gisteren, 09:00
De Canadese serie Workin' Moms is door CBC vernieuwd met een vijfde seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.
vrijdag, 16:00