Killjoys

7.4 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het vierde seizoen van Killjoys

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Killjoys. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Killjoys
Ondanks dat ze verspreid zijn tot in de uithoeken van het J-stelsel en verder, worden de Killjoys verenigd door de ontdekking van de identiteit van hun ware vijand: The Lady. Dit onvoorspelbare verschijnsel speelt een sluw spel. Het trio heeft namelijk iets wat zij graag wil: de erfgenaam van het Hullen-ras. Terwijl Dutch op jacht is naar deze boosaardige vijand, zitten D'av en John gevangen in een lift ergens diep in het universum, samen met de zwangere Delle Seyah.

Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: Aaron Ashmore, Luke Mcfarlane en Hannah John-Kamen
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 17 april 2019
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het vierde seizoen van Killjoys:

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

In 2015 werd Killjoys genomineerd voor beste televisie sciencefictionserie. Voor welke prijs was Killjoys toen genomineerd?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Last Dance
Last Dance
05x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Historische televisieseries zijn er in verschillende soorten en maten. Deze keer aandacht voor historis
Gisteren, 16:00
In deze aflevering van de MijnSerie podcast bespreken Mandy en Peter één van hun favoriete series: Bosch.
Gisteren, 15:04
Onlangs meldde MijnSerie dat seizoen zes onzeker was, maar nu schijnt Tom Ellis toch te hebben getekend.
Gisteren, 14:08
2
Ondanks het feit dat er vele productie hebben stilgelegen is er weer genoeg zien in juni. Het aanbod van series via de diverse netwerken is best wel groot.
Gisteren, 11:00
Het tweede seizoen van de ziekenhuisserie New Amsterdam verschijnt in juli bij Ziggo Movies & Series. Het seizoen was eerder al op Net5 te zien.
Gisteren, 09:00
De Canadese serie Workin' Moms is door CBC vernieuwd met een vijfde seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.
vrijdag, 16:00