Killjoys

7.4 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het vierde seizoen van Killjoys

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Killjoys. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Killjoys
Ondanks dat ze verspreid zijn tot in de uithoeken van het J-stelsel en verder, worden de Killjoys verenigd door de ontdekking van de identiteit van hun ware vijand: The Lady. Dit onvoorspelbare verschijnsel speelt een sluw spel. Het trio heeft namelijk iets wat zij graag wil: de erfgenaam van het Hullen-ras. Terwijl Dutch op jacht is naar deze boosaardige vijand, zitten D'av en John gevangen in een lift ergens diep in het universum, samen met de zwangere Delle Seyah.

Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: Aaron Ashmore, Luke Mcfarlane en Hannah John-Kamen
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 17 april 2019
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het vierde seizoen van Killjoys:

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

In 2015 werd Killjoys genomineerd voor beste televisie sciencefictionserie. Voor welke prijs was Killjoys toen genomineerd?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Last Dance
Last Dance
05x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Apple TV+ heeft de premièredatum van het tweede seizoen van Ted Lasso bekend gemaakt, daarnaast is er een teaser uitgebracht van het nieuwe seizoen.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De productie van de tweede Downton Abbey film is al van start. De film, waarin de originele cast zal terugkeren, wordt eind dit jaar verwacht.
Gisteren, 16:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Huss. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Gisteren, 14:00
2
Het vierde seizoen van Castlevania gaat in mei van start. Er zal geen vijfde seizoen van de animatieserie verschijnen bij Netflix, maar misschien wel een spin-off.
woensdag, 13:00