Gotham

8,0 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Camren Bicondova niet te zien in laatste aflevering Gotham

Camren Bicondova, die de afgelopen vijf jaar Selina Kyle (Catwoman) in de serie Gotham van FOX heeft gespeeld, is gestopt met haar rol.

Een andere actrice gaat het personage Catwoman spelen in de allerlaatste aflevering van de serie Gotham, die op 25 april uitgezonden wordt. Camren Bicondova zegt in een uitgebreide tweet dat het haar eigen beslissing was. De komende aflevering van Gotham speelt zich tien jaar later af. Bicondova wilde geen oudere versie van zichzelf spelen, dus gaf ze de rol over aan Lili Simmons, die eerder te zien was in Westworld en The Purge.


De Amerikaanse misdaadserie Gotham is ontwikkeld door Bruno Heller en ging van start in september 2014. De makers van de serie wilden oorspronkelijk focussen op Jim Gordon's vroege dagen met Gotham PD, maar introduceerden vervolgens Bruce Wayne (ook bekend als Batman) en behandelden de verhalen van verschillende schurken, waaronder de Penguin, Riddler, Mr. Freeze en Catwoman. In Nederland is Gotham te zien bij Netflix.
Vorige aflevering
The Beginning...
The Beginning...
05x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_JanWillemK
21 apr 2019 10:53 -
Haha, prima toch.. dan niet.
Op zich niet heel spannend aangezien je in 10 jaar veel kan veranderen en ze waarschijnlijk toch alleen te zien zal zijn met een masker op.
Reageer
avatar_fred48
21 apr 2019 11:41 -
jammer,
Reageer
avatar_Jesse_02
21 apr 2019 23:46 -
Vreselijk dat deze serie stopt! Echt een favoriet!
Reageer

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Historische televisieseries zijn er in verschillende soorten en maten. Deze keer aandacht voor historis
Gisteren, 16:00
In deze aflevering van de MijnSerie podcast bespreken Mandy en Peter één van hun favoriete series: Bosch.
Gisteren, 15:04
Onlangs meldde MijnSerie dat seizoen zes onzeker was, maar nu schijnt Tom Ellis toch te hebben getekend.
Gisteren, 14:08
2
Ondanks het feit dat er vele productie hebben stilgelegen is er weer genoeg zien in juni. Het aanbod van series via de diverse netwerken is best wel groot.
Gisteren, 11:00
Het tweede seizoen van de ziekenhuisserie New Amsterdam verschijnt in juli bij Ziggo Movies & Series. Het seizoen was eerder al op Net5 te zien.
Gisteren, 09:00
De Canadese serie Workin' Moms is door CBC vernieuwd met een vijfde seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.
vrijdag, 16:00