Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor Four Weddings and a Funeral

Streamingservice Hulu heeft de premièredatum aangekondigd van de dramaserie Four Weddings and a Funeral. De serie is vanaf 31 juli te zien.

De serie volgt vier Amerikaanse vrienden die een jaar van tumultueuze romantiek en liefdesverdriet doorstaan. De cast bestaat uit Zoe Boyle, Nathalie Emmanuel, Guz Khan, Sophia La Porta, Harish Patel, Nikesh Patel, John Reynolds, Rebecca Rittenhouse en Brandon Mychal Smith.

De serie is geproduceerd door MGM Television en Universal Television. Four Weddings and a Funeral is oorspronkelijk een Britse romantische speelfilm uit 1994 onder regie van Mike Newell, met Hugh Grant in de hoofdrol.


Zoe Boyle

Vier Amerikaanse vrienden herenigen zich in de nieuwe serie voor een fantastische bruiloft in Londen. Maar nadat een bom op het altaar hun leven in beroering brengt, moeten ze een erg lastig jaar doorstaan. Relaties worden vervalst en verbroken, politieke schandalen worden blootgelegd, het sociale leven in Londen wordt geteisterd, liefdesaffaires komen op gang, en natuurlijk zijn er vier bruiloften ... en een begrafenis.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Historische televisieseries zijn er in verschillende soorten en maten. Deze keer aandacht voor historis
Gisteren, 16:00
In deze aflevering van de MijnSerie podcast bespreken Mandy en Peter één van hun favoriete series: Bosch.
Gisteren, 15:04
Onlangs meldde MijnSerie dat seizoen zes onzeker was, maar nu schijnt Tom Ellis toch te hebben getekend.
Gisteren, 14:08
2
Ondanks het feit dat er vele productie hebben stilgelegen is er weer genoeg zien in juni. Het aanbod van series via de diverse netwerken is best wel groot.
Gisteren, 11:00
Het tweede seizoen van de ziekenhuisserie New Amsterdam verschijnt in juli bij Ziggo Movies & Series. Het seizoen was eerder al op Net5 te zien.
Gisteren, 09:00
De Canadese serie Workin' Moms is door CBC vernieuwd met een vijfde seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.
vrijdag, 16:00