Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Premièredatum voor Four Weddings and a Funeral

Premièredatum voor Four Weddings and a Funeral

Streamingservice Hulu heeft de premièredatum aangekondigd van de dramaserie Four Weddings and a Funeral. De serie is vanaf 31 juli te zien.
De serie volgt vier Amerikaanse vrienden die een jaar van tumultueuze romantiek en liefdesverdriet doorstaan. De cast bestaat uit Zoe Boyle, Nathalie Emmanuel, Guz Khan, Sophia La Porta, Harish Patel, Nikesh Patel, John Reynolds, Rebecca Rittenhouse en Brandon Mychal Smith.

De serie is geproduceerd door MGM Television en Universal Television. Four Weddings and a Funeral is oorspronkelijk een Britse romantische speelfilm uit 1994 onder regie van Mike Newell, met Hugh Grant in de hoofdrol.


Zoe Boyle

Vier Amerikaanse vrienden herenigen zich in de nieuwe serie voor een fantastische bruiloft in Londen. Maar nadat een bom op het altaar hun leven in beroering brengt, moeten ze een erg lastig jaar doorstaan. Relaties worden vervalst en verbroken, politieke schandalen worden blootgelegd, het sociale leven in Londen wordt geteisterd, liefdesaffaires komen op gang, en natuurlijk zijn er vier bruiloften ... en een begrafenis.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten