Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Westworld, Insecure en Curb Your Enthusiasm komen in 2020 terug bij HBO

HBO heeft gemeld dat er nieuwe seizoenen zullen verschijnen van Westworld, Insecure en Curb Your Enthusiasm in 2020.

Westworld krijgt een derde seizoen in 2020, er komt een vierde seizoen van Insecure en een tiende seizoen van Curb Your Enthusiasm. De nieuwe komedieserie Run van HBO gaat in première in 2020.

Westworld is een sciencefictionserie die zich afspeelt in het fictieve Westworld, een technologisch geavanceerd western-themapark, dat wordt bevolkt door androïde inwoners. Insecure gaat over de vriendschap, ervaringen en beproevingen van twee Afro-Amerikaanse vrouwen. Curb Your Enthusiasm is een sitcom over de schrijver en medebedenker van Seinfeld: Larry David. Larry speelt zichzelf en komt in allerlei bizarre situaties terecht.

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Historische televisieseries zijn er in verschillende soorten en maten. Deze keer aandacht voor historis
Gisteren, 16:00
In deze aflevering van de MijnSerie podcast bespreken Mandy en Peter één van hun favoriete series: Bosch.
Gisteren, 15:04
Onlangs meldde MijnSerie dat seizoen zes onzeker was, maar nu schijnt Tom Ellis toch te hebben getekend.
Gisteren, 14:08
2
Ondanks het feit dat er vele productie hebben stilgelegen is er weer genoeg zien in juni. Het aanbod van series via de diverse netwerken is best wel groot.
Gisteren, 11:00
Het tweede seizoen van de ziekenhuisserie New Amsterdam verschijnt in juli bij Ziggo Movies & Series. Het seizoen was eerder al op Net5 te zien.
Gisteren, 09:00
De Canadese serie Workin' Moms is door CBC vernieuwd met een vijfde seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.
vrijdag, 16:00