Insecure

7.3 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
5seizoenen/34afleveringen/2016 - heden
NetwerkHBO
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Ziggo
Looptijd:25 min2016 - heden
Genres:Komedie
Netwerk:HBO
Insecure is een Amerikaanse dramedyserie van de zender HBO. De serie ging in première op 9 oktober 2016.

Neem een kijkje in de vriendschap, ervaringen en beproevingen van twee Afro-Amerikaanse vrouwen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 3
0 / 8
Seizoen 4
0 / 10
Seizoen 5
0 / 0

Recensies (1)

Insecure - Seizoen 1

8.5

Nieuws (41)

De nominaties voor de belangrijkste televisieprijs zijn weer bekend gemaakt. Op zondag 20 september 2020 zullen we weten wie een Emmy Award mee naar huis mag nemen.
wo 29 juli
Twee nieuwe columns, veel datums, overzicht nieuwe series in mei, vernieuwingen, een prijsvraag en antwoorden. Mocht je iets gemist hebben in de week van 27 april tot en met 3 mei, hieronder het overzicht.
4 mei 2020
HBO heeft Amerikaanse dramedyserie Insecure verlengt met een vijfde seizoen. Afgelopen april ging het vierde seizoen van start.
3 mei 2020

Populaire reacties (1)

4.5
17 okt 2016
Schuddebuiken en tranen met tuiten van het lachen, het is zowaar lang geleden.
En nu ook weer niet met dit misbaksel waarin, zoals al wel eens meer gebeurt bij series met afro-amerikanen, de acteurs zich zwarter proberen voor te doen dan ze al zijn.

Het "grappige" van wat een komedie zou moeten voorstellen bestaat er vooral uit om elkaar zo grof mogelijk proberen te beledigen.

Beste vriendin in de put met relatieproblemen ?
Dan zingen we toch gewoon een liedje om haar op te vrolijken in de dichts bijzijnde "gangsta-tent" voor haar en het voltallige publiek en noemen we het "Broken Pussy".
Als ze daar niet van opkikkert weet ik het ook niet meer.

Uiteraard, want zo hoort het ook, behalve als je zelf een andere kleur hebt want dan is het opeens kwetsend, nemen bij elke dialoog de bitches, nigga's en andere gebruikelijke termen al gauw de bovenhand.
In die mate dat je enigszins medelijden krijgt met de "nigga bitches" die dit vehikel zouden moeten dragen.

Weinig te lachen dus, en alle scheldwoorden kennen we al, dus helaas valt er op dat vlak hier ook niets meer te leren in deze bedroevende serie waarbij je bijna instinctief gaat checken of het echt wel uit de winkel van HBO komt.

Vergelijkbare series