The Rain

7.4 / 10
40 min
Thriller, Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Trailer voor tweede seizoen Netflix-serie The Rain

The Rain is een Deense thrillerserie van Netflix. Het tweede seizoen zal op 17 mei beschikbaar komen. Er is nu ook een trailer verschenen.

The Rain is de eerste Deense Netflix Original en werd bedacht door onder anderen Jannik Tai Mosholt, die bekend is van series als Borgen, Rita en Follow The Money.

In The Rain is de wereld door een biologische catastrofe verwoest. Door een virus is bijna de gehele Scandinavische bevolking uitgeroeid. Er zijn wel overlevenden. In The Rain wordt met name een jonge groep overlevenden gevolgd. Een broer en zus sluiten zich bij deze groep aan en samen gaan ze op zoek naar een betere wereld waar ze een nieuw leven kunnen opbouwen. De rollen van broer en zus Rasmus en Simone worden gespeeld door Lucas Lynggaard Tønnesen en Alba August.

Vorige aflevering
And This Too Shall Pass
And This Too Shall Pass
03x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Vandaag, 10:02
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Vandaag, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00
Marvel heeft een trailer uitgebracht van de nieuwe superheldenserie Marvel's WandaVision, die eind dit jaar nog in première zal gaan bij Disney+.
woensdag, 14:00