Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Carry Tefsen speelt in tweede seizoen Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Carry Tefsen is te zien in het tweede seizoen van de Omroep MAX-serie Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Dat heeft regisseur Tim Oliehoek gemeld.

De 80-jarige actrice speelt de rol van Leonie, een nieuw lid van de Oud-maar-niet-dood-club in het verzorgingshuis. Zij is in het huis komen wonen in de twee jaar die zijn verstreken sinds het eerste seizoen. Leonie is een "lekker directe vrouw", aldus Oliehoek. "Zij is vrij fysiek, heel zorgzaam en heeft een relativerende werking op de club."

7430 Tefsen
Carry Tefsen

Het tweede seizoen van Het geheime dagboek van Hendrik Groen komt in het najaar van 2019 op televisie. In het seizoen, dat gebaseerd is op het boek Zolang er leven is, zijn de hoofdrollen opnieuw voor Kees Hulst en André van Duin. Een vervolg hing sinds het uitzenden van het eerste seizoen al in de lucht. Met een gemiddeld kijkcijfer van bijna 2,4 miljoen kijkers werd Het geheime dagboek van Hendrik Groen eind 2017 de best bekeken serie sinds 2011.

Tefsen, die in de jaren zestig begon als revuedanseres, groeide uit tot een gevierde toneel-, musical- en filmster. Ze speelde in grote televisiehits als Zeg 'ns Aaa en
't Schaep met de vijf poten.
Vorige aflevering
Zolang er leven is: december
Zolang er leven is: december
02x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Het geheime dagboek van Hendrik Groen