Het geheime dagboek van Hendrik Groen

8.1 / 10
30 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2017 - heden
NetwerkOmroep MAX
2x9  9 december 2019Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min2017 - heden
Genres:Drama
Netwerk:Omroep MAX
Het geheime dagboek van Hendrik Groen is een Nederlandse dramaserie van de zender Omroep MAX. De serie ging in première op 23 oktober 2017.

Hendrik Groen heeft een jaar lang geen pen aangeraakt. Uitgeschreven was hij, na de dood van z'n geliefde Eefje. Het beetje glans dat Omanido nog aan het leven gaf, verdween nadat zij uit het leven weggleed. Maar wanneer Hendrik Eefjes oude computer krijgt, besluit hij de draad weer op te pakken. Hendrik begint weer te schrijven. Wachten op de dood kan altijd nog. En samen met Evert, Edward, Graeme, Ria, Antoine en Grietje besluit Hendrik ook z'n rebellenclub Omanido nieuw leven in te blazen. Dit is hard nodig, want Stelwagen lijkt nogal wat plannen te hebben met het verzorgingstehuis... De Omanido's richten een bewonerscommissie op, maken nieuwe vrienden, plannen mooie uitjes, maken weer veel trammelant én gaan eindelijk op dat wijnreisje naar Frankrijk. Een reis die Eefje al helemaal had gepland... Hendrik en zijn Omanido's zijn terug, en hoe! Zolang er leven is, gaan zij door.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 2
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Het geheime dagboek van Hendrik Groen.

Nieuws (22)

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
do 21 november
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 14 oktober
1
Binnenkort gaan de opnames van het nieuwe seizoen van Kees & Co van start met een nieuwe actrice in de rol van Coosje: Tina de Bruin.
vr 4 oktober

Populaire reacties (3)

8
12 jan 2018
Prachtige integere serie, dikke tranen van het lachen en van verdriet...net zo veel van tv seroe genoten als van de boeken!
8
09 jan 2018
Mooie serie, heeft zeker eer gedaan aan het grappige boek. De sfeer klopte, de personages/acteurs, al met al zeer geslaagd.

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem