Het geheime dagboek van Hendrik Groen

8.3 / 10
30 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.3 / 10
2seizoenen/24afleveringen/2017 - heden
NetwerkOmroep MAX
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:30 min2017 - heden
Genres:Drama
Netwerk:Omroep MAX
Het geheime dagboek van Hendrik Groen is een Nederlandse dramaserie van de zender Omroep MAX. De serie ging in première op 23 oktober 2017.

Hendrik Groen heeft een jaar lang geen pen aangeraakt. Uitgeschreven was hij, na de dood van z'n geliefde Eefje. Het beetje glans dat Omanido nog aan het leven gaf, verdween nadat zij uit het leven weggleed. Maar wanneer Hendrik Eefjes oude computer krijgt, besluit hij de draad weer op te pakken. Hendrik begint weer te schrijven. Wachten op de dood kan altijd nog. En samen met Evert, Edward, Graeme, Ria, Antoine en Grietje besluit Hendrik ook z'n rebellenclub Omanido nieuw leven in te blazen. Dit is hard nodig, want Stelwagen lijkt nogal wat plannen te hebben met het verzorgingstehuis... De Omanido's richten een bewonerscommissie op, maken nieuwe vrienden, plannen mooie uitjes, maken weer veel trammelant én gaan eindelijk op dat wijnreisje naar Frankrijk. Een reis die Eefje al helemaal had gepland... Hendrik en zijn Omanido's zijn terug, en hoe! Zolang er leven is, gaan zij door.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 2
0 / 12

Recensies (1)

Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen - Seizoen 2

10

Nieuws (25)

Op donderdag 8 oktober werden de Nederlandse televisieprijzen uitgereikt. En zoals elk jaar heeft de kijker ook in 2020 beslist wie er met de Ring en de Sterren van door mocht gaan.
do 8 oktober
1
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst de beste Nederlandse series. Veel kijkplezier.
30 apr 2020
7
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2019 en behandelt de categorie Nederlandstalige series. Tussen maandag 6 januari t/m maandag 3 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere.
26 dec 2019
7

Populaire reacties (5)

8.5
02 jan 2020
Geweldig leuke serie. Heel jammer dat het nu geëindigd is.
-
31 dec 2019
ik zeg je het is een hele mooie serie. met een lach en een traan gekeken jammer dat het stopt na 2 seizoenen.

Vergelijkbare series

Sherlock
3 stemmen
Dexter
2 stemmen
Breaking Bad
2 stemmen
Friends
1 stem
Lost
1 stem