Unsere Mütter, unsere Väter

8.5 / 10
90 min
Drama, Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.5 / 10
1seizoenen/3afleveringen/2013 - 2014 
NetwerkZDF
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:90 min20132014 (Beëindigd)
Genres:DramaMiniserie
Netwerk:ZDF
Unsere Mütter, unsere Väter is een Duitse dramaserie van de zender ZDF. De serie ging in première op 17 maart 2013.

Berlijn 1941: vijf vrienden nemen afscheid. Ze beloven elkaar eeuwige vriendschap. Maar geen van hen kon vermoeden hoe de oorlog hen zou veranderen. Wilhelm en Friedhelm worden naar het oostfront gestuurd. Charlotte, die heimelijk verliefd is op Wilhelm, volgt hen door zich aan te melden als verpleegster in een militair hospitaal. Greta, een zangeres, papt aan met een SS-officier. Vanuit die positie probeert ze haar vriend Viktor, die een Joodse vader heeft, te redden van deportatie. De oorlog zal elk van deze jonge mensen voorgoed veranderen. De één wordt een held, de ander een lafaard. De één kiest voor goed, de ander voor kwaad. Hun belofte om voor altijd vrienden te blijven behoort tot een andere wereld...
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 3

Recensies (1)

Unsere Mütter, unsere Väter - Seizoen 1

8.5

Nieuws (6)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
28 apr 2020
2
Vele series zijn verschoven of uitgesteld, maar wat er uitkomt in mei hebben we weer netjes voor je op een rijtje gezet.
29 apr 2020
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
26 mrt 2020
1

Populaire reacties (6)

8
05 jan 2014
Als je goed ging op Band of Brothers en The Pacific, dan is er eigenlijk niks wat er tussen jou en als een malle downloaden in zou moeten staan. Behalve als je geen computer hebt natuurlijk. Of als je niet download vanuit principiële redenen. Of als je het al lastig vindt om in 'n mail een foto mee te sturen, laat staan een hele serie downloaden. Dan zou ik de DVD box doen.
-
27 mei 2013
De eerste aflevering van deze serie gezien in Amsterdam op het Series Weekend. Zeer verrast door deze serie!

Vergelijkbare series

The Pacific
8 stemmen
M*A*S*H
2 stemmen
Deutschland
2 stemmen