When Calls the Heart

8.2 / 10
42 min
Drama, Romantiek, Familie, Western
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

When Calls the Heart verlengd met zevende seizoen

When Calls the Heart is een Amerikaans-Canadese western-dramaserie van Hallmark Channel en Super Channel. Momenteel is het zesde seizoen bezig.

When Calls the Heart draait om de jonge onderwijzeres Elisabeth Thatcher (Erin Krakow) in een kleine plaats in Canada. Dat is vlakbij een mijn. Omdat ze uit een rijke familie komt uit de grote stad is het een hele aanpassing. En door een zware explosie in de mijn verandert er veel in haar leven.

In Nederland is When Calls the Heart te zien via Netflix. In februari van dit jaar werd het vijfde seizoen toegevoegd aan het aanbod en het is nu wachten tot het zesde seizoen is afgerond voor de nieuwe afleveringen in ons land zullen verschijnen. Mogelijk duurt dat wat langer dan verwacht, doordat de serie de afgelopen weken stil lag in de Verenigde Staten.

Eén van de hoofdrolspeelsters was Lori Loughlin. Ze vertolkte Abigail Stanton, de burgemeester van Hope Valley. Ze is echter in opspraak gekomen door een groot schandaal. Ze mag daarom niet meer acteren in de serie en wordt uit de resterende afleveringen van het zesde seizoen geknipt. Niettemin gaan Hallmark Channel en Super Channel dus gewoon door met de serie en laten een zevende seizoen maken, maar dan zonder Lori Loughlin.

Vorige aflevering
Two of Hearts
06x09
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_elixer
02 okt 2019 14:05 -
ik vind het echt een super mooie serie en wacht al vol op het nieuwe seizoen
Reageer

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
The Expanse is een Amerikaanse sciencefictionserie van Amazon Prime Video (voorheen Syfy). De serie ging in première in december 2015.
Vandaag, 13:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
American Crime Story is een Amerikaanse anthologieserie van de zender FX. De serie ging in première in februari 2016.
Vandaag, 10:00
De serie Oogappels, die Talpa heeft gemaakt voor BNNVARA, is eind februari weer te zien als het tweede seizoen van start gaat.
Vandaag, 09:00
In 2014 kwam er een eind aan de animatieserie Star Wars: The Clone Wars bij Cartoon Network. Disney heeft de serie nieuw leven ingeblazen.
Gisteren, 15:20