When Calls the Heart

8.3 / 10
42 min
Drama, Romantiek, Familie, Western
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

When Calls the Heart verlengd met zevende seizoen

When Calls the Heart is een Amerikaans-Canadese western-dramaserie van Hallmark Channel en Super Channel. Momenteel is het zesde seizoen bezig.

When Calls the Heart draait om de jonge onderwijzeres Elisabeth Thatcher (Erin Krakow) in een kleine plaats in Canada. Dat is vlakbij een mijn. Omdat ze uit een rijke familie komt uit de grote stad is het een hele aanpassing. En door een zware explosie in de mijn verandert er veel in haar leven.

In Nederland is When Calls the Heart te zien via Netflix. In februari van dit jaar werd het vijfde seizoen toegevoegd aan het aanbod en het is nu wachten tot het zesde seizoen is afgerond voor de nieuwe afleveringen in ons land zullen verschijnen. Mogelijk duurt dat wat langer dan verwacht, doordat de serie de afgelopen weken stil lag in de Verenigde Staten.

Eén van de hoofdrolspeelsters was Lori Loughlin. Ze vertolkte Abigail Stanton, de burgemeester van Hope Valley. Ze is echter in opspraak gekomen door een groot schandaal. Ze mag daarom niet meer acteren in de serie en wordt uit de resterende afleveringen van het zesde seizoen geknipt. Niettemin gaan Hallmark Channel en Super Channel dus gewoon door met de serie en laten een zevende seizoen maken, maar dan zonder Lori Loughlin.

Vorige aflevering
Don't Go
Don't Go
07x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_elixer
02 okt 2019 14:05 -
ik vind het echt een super mooie serie en wacht al vol op het nieuwe seizoen
Reageer

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Hessel Hoekstra
Gisteren, 16:00
Een van de hoofdrolspeelsters uit The Good Fight verlaat de juridische dramaserie, voorafgaand aan het vijfde seizoen.
Gisteren, 13:00
1
De Canadese misdaadserie Coroner van de zender CBC is vernieuwd met een derde seizoen. The CW gaat de eerste twee seizoenen uitzenden.
Gisteren, 12:00
CBS cancelde eerder dit jaar The Lincoln Lawyer, maar er lijken andere geïnteresseerden in de serie van David E. Kelley (Big Little Lies).
Gisteren, 11:00
het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, van en met Cate Blanchett (Mrs. America), verschijnt in juli op Netflix.
Gisteren, 10:00