Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

When Calls the Heart verlengd met zevende seizoen

When Calls the Heart is een Amerikaans-Canadese western-dramaserie van Hallmark Channel en Super Channel. Momenteel is het zesde seizoen bezig.

When Calls the Heart draait om de jonge onderwijzeres Elisabeth Thatcher (Erin Krakow) in een kleine plaats in Canada. Dat is vlakbij een mijn. Omdat ze uit een rijke familie komt uit de grote stad is het een hele aanpassing. En door een zware explosie in de mijn verandert er veel in haar leven.

In Nederland is When Calls the Heart te zien via Netflix. In februari van dit jaar werd het vijfde seizoen toegevoegd aan het aanbod en het is nu wachten tot het zesde seizoen is afgerond voor de nieuwe afleveringen in ons land zullen verschijnen. Mogelijk duurt dat wat langer dan verwacht, doordat de serie de afgelopen weken stil lag in de Verenigde Staten.

Eén van de hoofdrolspeelsters was Lori Loughlin. Ze vertolkte Abigail Stanton, de burgemeester van Hope Valley. Ze is echter in opspraak gekomen door een groot schandaal. Ze mag daarom niet meer acteren in de serie en wordt uit de resterende afleveringen van het zesde seizoen geknipt. Niettemin gaan Hallmark Channel en Super Channel dus gewoon door met de serie en laten een zevende seizoen maken, maar dan zonder Lori Loughlin.

Video on youtube
Vorige aflevering
Steps Forward
Steps Forward
11x03
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_elixer
02 okt 2019 14:05 -
ik vind het echt een super mooie serie en wacht al vol op het nieuwe seizoen
Reageer
When Calls the Heart