MacGyver (2016)

7.5 / 10
42 min
Avontuur
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Acteur Peter Weller heeft rol in MacGyver

MacGyver (2016) is een Amerikaanse avonturenserie van de zender CBS. Momenteel is het derde seizoen bezig.

MacGyver (2016) biedt een nieuwe kijk op de klassieke serie, die tot 1992 liep bij ABC. MacGyver (Richard Dean Anderson) wordt gerekruteerd door een geheime organisatie. Daar moet hij zijn talent voor het oplossen van problemen op ongebruikelijke wijze gebruiken en rampen voorkomen.

Acteur Peter Weller zal aan het einde van het lopende seizoen opduiken in de CBS-dramaserie. Dat gebeurt in de seizoensfinale van 10 mei. Hij speelt een slimme slechterik met de naam Mason. Showrunner Peter M. Lenkov vertelt aan TVLine. "Hij is iemand die net zo denkt als MacGyver, hij heeft dezelfde vaardigheden, maar hij gebruikt het voor schandelijke doeleinden."


Peter Weller

Peter Weller zal ook in het volgende seizoen van MacGyver (2016) te zien zijn. Hij verscheen eerder in de Amazon-serie The Last Ship en heeft ook diverse series geregisseerd.
Vorige aflevering
Barn Find + Engine Oil + La Punzonatura + Lab Rats + Tachometer
Barn Find + Engine Oil + La Punzonatura + Lab Rats + Tachometer
05x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
2
Ook in de week van 5 tot en met 11 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 14 van 2021.
Vandaag, 09:00
Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
Gisteren, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
zaterdag, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
zaterdag, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
zaterdag, 12:00