Chicago PD

8.4 / 10
43 min
Drama, Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7seizoenen/146afleveringen/2014 - heden
NetwerkNBC
7x19  8 april 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Amazon
Looptijd:43 min2014 - heden
Genres:DramaPolitie
Netwerk:NBC
Chicago PD is een Amerikaanse politie dramaserie van de zender NBC. De serie ging in première op 8 januari 2014.

Een meeslepend politie dramaserie over de mannen en vrouwen van District 21 van de Chicago Police Department die alles op het spel zetten om hun gemeenschap te dienen en beschermen. Het district is opgedeeld in twee verschillende groepen: patrouillerende politie in uniform en de inlichtingendienst. De grote verantwoordelijkheden die dit werk met zich meebrengen reiken tot ver buiten de muren van het politiebureau en eisen vaak een emotionele tol van de persoonlijke levens van deze mannen en vrouwen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 15
Seizoen 2
0 / 23
Seizoen 3
0 / 23
Seizoen 4
0 / 23
Seizoen 5
0 / 22
Seizoen 6
0 / 22
Seizoen 7
0 / 18

Recensies (8)

Chicago PD - Seizoen 6 (DVD)

8

Chicago PD - Seizoen 5 (DVD)

8

Nieuws (212)

Vanwege het coronavirus is de productie van alle Dick Wolf-series, waaronder Law & Order: SVU, stilgelegd. Mogelijk worden een aantal lopende seizoenen verkort.
ma 16 maart
Het corona-virus heeft niet alleen het dagelijkse leven, de beurzen en de bevolking hard getroffen, maar ook de televisie-industrie merkt de gevolgen van de uitbraak. En het einde is nog lang niet in zicht.
vr 13 maart
5
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
do 12 maart

Populaire reacties (30)

9
10 feb 2015
Inmiddels een jaar(!) na mijn eerdere reactie, en ik kijk het nog steeds want het blijft boeiend! Vooral ook door de soms gedeelde verhaallijn met Chicago Fire (dat ik ook nog steeds kijk om dezelfde reden)
9
09 jan 2014
Geweldige pilot! Keiharde thriller, spannend, en ook een cliffhanger.

In het begin is het even verwarrend want er zijn aardig wat hoofdpersonen, maar als je er een keer in zit is het ontzettend spannend en kan nu al niet wachten tot de volgende aflevering.
Ik had het niet heel erg verwacht, maar dit lijkt een geweldige serie te worden!

Vergelijkbare series

Chicago Fire
67 stemmen
Chicago Med
51 stemmen
Rookie Blue
27 stemmen
Quantico
14 stemmen
Hawaii Five-0
12 stemmen