Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Populairste series afgelopen week (16)

Populairste series afgelopen week (16)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat Game of Thrones

Er hebben 1.424 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Game of Thrones. Momenteel wordt het achtste seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat The Blacklist

Er hebben 747 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Blacklist. Momenteel wordt het zesde seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor Grey's Anatomy

Er hebben 663 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Grey's Anatomy. Momenteel wordt het vijftiende seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat Shadowhunters

Er hebben 411 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Shadowhunters. Momenteel wordt het derde seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat DC's Legends of Tomorrow

Er hebben 358 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van DC's Legends of Tomorrow. Momenteel wordt het vierde seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten