Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Big Little Lies start in juni bij HBO

Big Little Lies is een Amerikaanse dramaserie van de zender HBO. Het eerste seizoen was te zien in 2017. Daarna was het lang wachten op het tweede seizoen.

Inmiddels heeft HBO bekend gemaakt dat het tweede seizoen op 9 juni van start zal gaan. Dat bestaat uit zeven afleveringen. Op de pittoreske basisschool Pirriwee Public eindigde in het eerste seizoen het jaarlijkse ouderfeest in een chaos. Met gillende sirenes, schreeuwende mensen, een overleden ouder en een verbijsterde schooldirecteur. De serie is gebaseerd op de roman Big Little Lies van Liane Moriarty.

Het tweede seizoen behandelt weer thema’s als de kwaadaardigheid van leugens, de duurzaamheid van vriendschappen, de kwetsbaarheid van het huwelijk en de lastige kanten van goed ouderschap. De hoofdpersonen in Big Little Lies worden de Monterey Five genoemd. Dat zijn Madeline (Reese Witherspoon), Celeste (Nicole Kidman), Jane (Shailene Woodley), Renata (Laura Dern) en Bonnie (Zoë Kravitz). In het tweede seizoen worden zij vergezeld door Celeste's schoonmoeder Mary Louise (Meryl Streep) en hun echtgenoten Ed (Adam Scott), Nathan (James Tupper) en Gordon (Jeffrey Nordling).

HBO heeft een teaser voor het tweede seizoen uitgebracht.

Video on youtube
Vorige aflevering
I Want to Know
I Want to Know
02x07
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Big Little Lies