Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Weekoverzicht 45

Inhoud

  Prijsvraag antwoord, castingnieuws, nieuwe series, datums en meer; kortom heel veel nieuws dat uitkwam tussen 4 tot en met 10 november verzameld in het weekoverzicht.

  Serie van het jaar 2019


  Nominaties voor serie van het jaar 2019


  MijnSerie heeft elk een jaar een Serie van het Jaar verkiezing. En ook voor dit jaar kunnen we weer gaan kiezen welke serie nu het beste was.

  Datums Series


  Blindspot


  Blindspot is een Amerikaanse misdaadserie van de zender NBC. De serie ging in première in september 2015 en het vierde seizoen werd in mei 2019 afgesloten. Het laatste vijfde seizoen zal pas in 2020 van start gaan.

  The CW


  The CW heeft midseason datums aangekondigd voor een nieuwe serie; Katy Keene en terugkerende series DC's Legends of Tomorrow, Supernatural en Roswell, New Mexico.

  Flikken Maastricht


  Flikken Maastricht is een Nederlandse politieserie van AVROTROS. De serie ging van start in september 2007 en binnenkort begint het veertiende seizoen.

  Freeform


  Freeform heeft de start en premièredatums aangekondigd voor drie terugkerende series; Grown-ish, The Bold Type en Good Trouble en twee nieuwe series; Party of Five (2019) en Everything's Gonna Be Okay.

  The Handmaid's Tale


  The Handmaid's Tale is een Amerikaanse dramatische sciencefictionserie van Hulu. De serie ging in première in april 2017 en inmiddels zijn er drie seizoenen verschenen. Er komen twee seizoenen naar Ziggo.

  Mr. Mercedes


  Mr. Mercedes is een Amerikaanse thriller/dramaserie van AUDIENCE Network. De serie ging in première in augustus 2017 en momenteel wordt in de Verenigde Staten het derde seizoen uitgezonden. De eerste twee seizoenen zijn binnenkort te zien bij Ziggo.

  NBC


  NBC heeft de plannen voor midseason bevestigd. Er zijn geen grote veranderingen, de Peacock-zender houdt het liever stabiel.

  Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders:


  - week 45 (4 – 10 november)
  MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week.

  Vikings


  Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van History Channel. Er zijn tot nu toe vijf seizoenen verschenen. Het zesde en laatste seizoen bestaat uit tien afleveringen en na een pauze van enkele maanden volgen er nog tien. Ziggo zal dat seizoen in december gaan brengen.

  Nieuwe Series


  Maritime


  Wiedemann & Berg, de makers van de eerste Duitstalige serie Dark van Netflix, produceren momenteel de eco-misdaadserie Maritime.

  From Scratch


  Netflix heeft de korte serie From Scratch besteld. De serie wordt geproduceerd door Zoe Saldana, die tevens een hoofdrol speelt.

  Severance


  Adam Scott werkt samen met Ben Stiller aan de werkplek-dramaserie Severance, die een serieorder van Apple TV+ heeft gekregen.

  Spin-off/Remake


  Gossip Girl 2.0


  Kristen Bell zal in de spin-off van de populaire serie Gossip Girl wederom te horen zijn als voice-over, meldt Variety.

  Revenge


  ABC onderzoekt de mogelijkheid om een vervolg te maken van de serie Revenge, die in 2011 van start ging en in 2015 stopte.

  Weeds


  Weeds is een Amerikaanse komedieserie van de zender Showtime. Van 2005 tot 2012 verschenen er acht seizoenen. Er komt een vervolg.

  Gecancelde Series


  BH90210


  BH90210 is een Amerikaanse dramaserie van de zender FOX. De serie ging in première in augustus 2019 en op 11 september werd de zesde en allerlaatste aflevering uitgezonden.

  Fresh off the Boat


  Fresh off the Boat is een Amerikaanse komedieserie van de zender ABC. De serie ging in 2014 van start en momenteel is het zesde seizoen bezig, en daar blijft het bij. Netflix vertoont de serie hier.

  Vernieuwde Series


  Apple TV+


  Het is nu zeker, naast See zijn er ook twee andere nieuwe series, For All Mankind en Dickinson, van Apple TV+ vernieuwd met een tweede seizoen.

  Mayans MC (2018)


  Mayans MC (2018) is een Amerikaanse misdaadserie van de zender FX. De serie ging van start in september 2018 en op 5 november 2019 wordt de laatste aflevering van het tweede seizoen uitgezonden. Er komt zeker een derde seizoen.

  The Politician (2019)


  The Politician (2019) is een Amerikaanse dramedyserie, te zien bij Netflix. Het eerste seizoen is sinds 27 september beschikbaar en bestaat uit acht afleveringen. De serie krijgt een tweede seizoen.

  Afleveringen


  ABC


  De Alfabet-zender heeft meer afleveringen besteld van twee komedieseries. Het gaat hierbij om Bless This Mess en American Housewife. Beide series krijgen er zes afleveringen bij. American Housewive krijgt dus in totaal 21 afleveringen voor het vierde seizoen en Bless This Mess krijgt voor het tweede seizoen meer afleveringen. Of dit ook betekent dat de series vernieuwd gaan worden is nog niet bekend maar het lijkt wel waarschijnlijk.


  Superstore


  Superstore is een Amerikaanse komedieserie van de zender NBC. De serie ging in première in 2015. Momenteel wordt het vijfde seizoen uitgezonden die meer afleveringen gaat krijgen.

  Casting Nieuws


  Baantjer het Begin


  Thom Hoffman, Birgit Schuurman, Barbara Sloesen, Leny Breederveld, Charlotte Vandermeersch en Poal Cairo zijn toegevoegd aan de cast van de nieuwe Videolandserie Baantjer het Begin.

  Genius


  National Geographic gaat binnenkort van start met de opnamen voor het derde seizoen van Genius, dat zich richt op het leven van Aretha Franklin. Er is castingnieuws.

  Legacies


  Legacies is een Amerikaanse fantasyserie van de zender The CW. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden. Er is castingnieuws.

  The Orville


  The Orville is een Amerikaanse science-fictionserie van de zender FOX. De serie ging in première in september 2017 en tot nu toe zijn er twee seizoenen verschenen. Het derde seizoen zal niet bij FOX, maar bij Hulu te zien zijn. Er is castingnieuws.

  Kijkcijfers Series


  His Dark Materials


  His Dark Materials is een productie van HBO en de BBC. De serie is op 3 november van start gegaan bij BBC One. De serie blijkt een hit te zijn.

  Overlijdensberichten


  William Wintersole


  William Wintersole is dinsdag 5 november overleden in zijn huis in Los Angeles aan de complicaties van kanker. Wintersole begin in de jaren 60 met zijn acteercarrière en hij heeft een lange lijst van series waaraan hij meespeelde. Onder andere Cover Up, Quincy, M.E., Emergency!, Gunsmoke, McCloud, Star Trek, Mission Impossible en Rawhide. Hij speelde vanaf 1986 tot en met 2011 in de soap The Young and the Restless. William Wintersole is 88 jaar geworden, R.I.P.

  Trailers, Promo’s, Teasers en Interviews


  The New Pope


  The New Pope is een Italiaanse miniserie van HBO. De serie telt negen afleveringen en gaat in januari 2020 in première. Er is een trailer uitgebracht.

  Servant


  Servant is een nieuwe Amerikaanse sciencefictionserie van Apple TV+. De serie gaat in première op 28 november 2019. Er is een trailer uitgebracht.

  MijnSerie nieuws


  Column


  - Uitgelicht: Is Apple TV+ de moeite waard?
  De nieuwe streamingdienst Apple TV+ is op 1 november van start gegaan in honderd landen wereldwijd, waaronder Nederland en België.

  Kijkcijfers: Week 44


  Ook deze week een overzicht van de best bekeken series van de week van 28 oktober tot en met 3 november in Amerika.

  Populairste series


  Op vrijdag bekijkt MijnSerie wat nou de populairste series waren op MijnSerie van die week.

  Prijsvraag antwoorden


  - Het antwoord op de prijsvraag van The Affair; The Affair is negentien maal genomineerd voor een belangrijke televisieprijs, ze mochten er vijf mee naar huis nemen. Welke prijs heeft de serie (nog) niét gewonnen?, was Emmy Award. Weetje: In 2016 werd Maura Tierney als Helen Solloway genomineerd voor een Emmy voor Beste vrouwelijke bijrol in een dramaserie, maar ze mocht de prijs niet mee naar huis nemen. Dat deed namelijk Dame Maggie Smith uit Downton Abbey.

  Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

  Recensies


  Ook deze maand heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series. Klik hier om de recensies te lezen en kom erachter of je nog een serie kan toevoegen aan of verwijderen van je kijklijst.

  Tips


  Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


  Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

  Vacatures


  Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


  De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

  Voor je Serieagenda


  Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht november 2019 die in week 46 van start of in première zullen gaan.

  -

  Maandag 11 november


  21.00 – The Good Karma Hospital – Seizoen 3 (ITV)

  -

  Woensdag 13 november


  The Preppy Murder Death In Central Park – Serie première (Sundance)

  -

  Donderdag 14 november


  21.30 – De Handhavers – Seizoen 4 (SBS 6)

  -

  Zondag 17 november


  Chinese dromen – Serie première (VPRO)
  18.30 – Pokémon – Seizoen 19 (TV Tokyo)
  The War Of The Worlds – Serie première (BBC One)

  Met overzichtelijke groet

  Mandy
  Leuk?
  2
  0
  Bekijk stemmen

  Reacties (0)

  Er zijn nog geen reacties geplaatst