For All Mankind

7.9 / 10
61 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
4seizoenen/40afleveringen/2019 - heden
NetwerkApple TV+
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:61 min2019 - heden
Netwerk:Apple TV+
For All Mankind is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Apple TV+. De serie ging in première op 1 november 2019.

Wat zou er zijn gebeurd als ‘s werelds grootmachten nu nog steeds zouden vechten om de eer van de eerste man/vrouw op de maan?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 10
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 10
Seizoen 4

Populaire reacties (4)

avatar JazzySOB
9
5 maa 2021
Wat een geweldige serie en een interessante alternatieve tijdlijn!
Je zou haast willen dat de Russen in het echt eerder op de Maan waren dan de Amerikanen. Dan hadden die nu al jaren een basis op de Maan gehad. Nu is er nauwelijks motivatie al gaat het met de aanstaande Artemis missie weer de goede kant op, maar de huidige president kan zo maar de geldkraan dichtdraaien en het liever uitgeven aan klimaatonzin.

Het was nog mooier geweest als ze in de serie ook een keer ingaan op wat de astronauten in werkelijkheid nog meer hebben gezien, zoals vreemde objecten die tijdens de vele missies zijn waargenomen en zelfs op de Maan als ik de HAM-radio amateurs mag geloven. Dat zou net even dat spannende mysterieuze tintje aan de serie geven.

Ik hoop alleen niet dat deze serie ook weer wordt gecanceld, want het is tegenwoordig de gewoonte om goede series, zoals bijv. Project Blue Book, te cancellen terwijl troepseries steeds worden vernieuwd.
avatar Rik33
9
30 jun 2023
Mooie serie over de maan. Veel betrokkenheid in de mensen die er heen gaan en hun leven er om heen. Een heel goed eerste seizoen. Kon niet stoppen met kijken. Zeker een aanrader

Vergelijkbare series

The Expanse
6 stemmen
Fringe
3 stemmen
Black Mirror
3 stemmen
For All Mankind