For All Mankind

7.7 / 10
61 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2019 - heden
NetwerkApple TV+
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:61 min2019 - heden
Netwerk:Apple TV+
For All Mankind is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Apple TV+. De serie ging in première op 1 november 2019.

Wat zou er zijn gebeurd als ‘s werelds grootmachten nu nog steeds zouden vechten om de eer van de eerste man/vrouw op de maan?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie For All Mankind.

Nieuws (20)

In week 30 van 20 tot en met 26 juli ging de eerste [email protected] van start. Het vele nieuws wat daar vandaan komt vind je terug op MijnSerie. Mocht je wat hebben gemist, wij hebben het hieronder voor je verzameld.
ma 27 juli
Tijdens een [email protected] panel van For All Mankind is er een teaser van het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie For All Mankind uitgebracht.
zo 26 juli
Wederom een nieuwe MijnSerie podcast! De serie van de maand is dit keer de Netflix serie Ozark. Veel nieuws is er niet te melden uit serieland maar Peter en Mandy proberen je toch bij te praten.
24 apr 2020

Vergelijkbare series