Gossip Girl

8.3 / 10
43 min
Drama, Romantiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.3 / 10
6 seizoenen / 121 afleveringen / 2007 - 2012
Netwerk The CW
De serie is beëndigd

Beschrijving

Looptijd: 43 min 2007 - 2012
Genres: Drama, Romantiek
Netwerk: The CW
Synoniemen:
Gossip Girl is een Amerikaanse romantische dramaserie van de zender The CW. De serie ging in première op 19 september 2007. Gossip Girl vertelt het verhaal van een aantal rijke tieners die leven in de Upper East Side in New York City. Terwijl ze op het punt staan naar de meest belangrijke universiteiten te gaan, gebeuren er allelei dingen onderling. De grote vragen zijn niet: wie studeert af met het beste cijfer. Maar eerder: Wie heeft het meeste geld, wie doet het met wie, wie is de Queen Bee van het Constance Billard en natuurlijk, wie gaat met wie naar het Prom? En wie kan je beter inlichten over iedereen die er toe doet dan Gossip Girl? Kristen Bell spreekt de stem in van Gossip Girl. Gossip Girl heeft een website en weet élk schandaal van íedereen die er toe doet. Zij stuurt de hele serie door smsjes naar iedereen met de nieuwste schandaligste roddels. Hoe je een Gossip Girl sms kan herkennen? Simpel. Iedereens mobiel gaat vlak na elkaar af. De serie draait om Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, Dan Humphrey, Nate Archibald, Chuck Bass, hun ouders en vrienden.
Koop serie
Gossip Girl

Populaire reacties (15)

anonymous
-
3 feb. '15, 13:04 Bewerkt op 06:49
Ik heb alle seizoenen van GG 3 keer gezien. Als het aan mij ligt begin ik zo weer opnieuw. De oppervlakkigheid, gemixt met de complexiteit van de personages met een leven waar iedereen alleen maar van kan dromen, zorgen ervoor dat je door deze serie even helemaal kunt wegkwijnen. Chuck Bass en Blair Waldorf (met alle lof voor de extreem goeie acteertalenten van Ed en Leighton) samen of apart, maken de serie.
anonymous
-
29 mrt. '11, 15:16
Gossip Girl is een leuke serie over rijke kinderen/volwassenen in New York. Als je van mode houdt is deze serie zeker een aanrader! Mooie mensen, mooie kleding en goede verhalen, wat wil je nog meer?