Gossip Girl

8.3 / 10
43 min
Drama, Romantiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
6seizoenen/121afleveringen/2007 - 2012 
NetwerkThe CW
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:43 min20072012 (Beëindigd)
Genres:DramaRomantiek
Netwerk:The CW
Gossip Girl is een Amerikaanse romantische dramaserie van de zender The CW. De serie ging in première op 19 september 2007.

Gossip Girl vertelt het verhaal van een aantal rijke tieners die leven in de Upper East Side in New York City. Terwijl ze op het punt staan naar de meest belangrijke universiteiten te gaan, gebeuren er allelei dingen onderling. De grote vragen zijn niet: wie studeert af met het beste cijfer. Maar eerder: Wie heeft het meeste geld, wie doet het met wie, wie is de Queen Bee van het Constance Billard en natuurlijk, wie gaat met wie naar het Prom? En wie kan je beter inlichten over iedereen die er toe doet dan Gossip Girl? Kristen Bell spreekt de stem in van Gossip Girl. Gossip Girl heeft een website en weet élk schandaal van íedereen die er toe doet. Zij stuurt de hele serie door smsjes naar iedereen met de nieuwste schandaligste roddels. Hoe je een Gossip Girl sms kan herkennen? Simpel. Iedereens mobiel gaat vlak na elkaar af. De serie draait om Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, Dan Humphrey, Nate Archibald, Chuck Bass, hun ouders en vrienden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 18
Seizoen 2
0 / 25
Seizoen 3
0 / 22
Seizoen 4
0 / 22
Seizoen 5
0 / 24
Seizoen 6
0 / 10

Recensies (4)

Gossip Girl - Seizoen 2

9.5

Gossip Girl - Seizoen 1

8

Nieuws (33)

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
15 nov 2018
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 22 tot en met 28 januari 2018 voor je op een rijtje gezet. Weetjes Gotham Over een...
29 jan 2018
Volgens diverse media zou Netflix van plan zijn om te stoppen met de vertoning van de Amerikaanse televisieserie Gossip Girl. Volgende maand zou de serie al offline gaan. Netflix heeft nu zelf gereageerd op het...
26 jan 2018

Populaire reacties (15)

-
03 feb 2015
Ik heb alle seizoenen van GG 3 keer gezien. Als het aan mij ligt begin ik zo weer opnieuw. De oppervlakkigheid, gemixt met de complexiteit van de personages met een leven waar iedereen alleen maar van kan dromen, zorgen ervoor dat je door deze serie even helemaal kunt wegkwijnen. Chuck Bass en Blair Waldorf (met alle lof voor de extreem goeie acteertalenten van Ed en Leighton) samen of apart, maken de serie.
10
29 sep 2013
Geweldige serie!!!

Vergelijkbare series

90210
12 stemmen
Revenge
12 stemmen
Friends
11 stemmen