Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Nomineren voor de Serie van Jaar verkiezing 2019

MijnSerie heeft elk een jaar een Serie van het Jaar verkiezing. En ook voor dit jaar kunnen we weer gaan kiezen welke serie nu het beste was.

Net als verleden jaar vragen we ook dit jaar weer aan onze lezers welke series zij nu het beste vonden. En ook dit jaar willen we jouw genomineerde series meenemen. Er zijn dit jaar wel wat veranderingen in de categorieën. Zo is niet Engelstalige serie en Guilty Pleasure verdwenen uit de lijst. Daarvoor in de plaats zijn beste acteur en actrice gekomen.Wil je nomineren, dan kun je dat hier doen. Lees de regels even door en geef dan bij de reacties jouw lijst door van de series en acteur en actrice die jij in 2019 het allerbeste vond. Je nominaties zullen worden meegenomen door onze schrijvers die een top 10 zullen samenstellen.Heb je nog ideeën, geef ze door aan Jos via een persoonlijk bericht. Je hebt tot 1 december de tijd om je nominaties door te geven. Veel succes met nomineren.
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_TnTNL
07 nov 2019 15:39 -
Leuk dat jullie hier altijd de tijd en moeite in stoppen Mandy. Bedankt!
Reageer
avatar_Roeman
07 nov 2019 15:40
Bijgewerkt op: 07 nov 2019 15:41
Namens het hele team, bedankt, we doen het met heel veel plezier.
Reageer
avatar_DAVE2804
07 nov 2019 15:47 -
Leuk weer deze tijd van het jaar. Wel jammer dat Beste niet-Engelstalige serie verdwijnt, dit was een interessante categorie. Ik ben bang dat het nu te Amerikaans gaat worden, dus alleen maar Amerikaanse series in alle categorieën. Maar ik ga uiteraard wel stemmen, haha.
Reageer
avatar_Inter
08 nov 2019 19:41 -
Geweldig, weer serie verkiezingen.
Reageer

Laatste nieuws

De rechten op de fantasyserie The Lord of the Rings werden vorig jaar door Amazon verworven en het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Volgens de geruchten kost de serie circa $ 500 miljoen.
Vandaag, 11:00
The Expanse is een Amerikaanse sciencefictionserie van Amazon Prime Video (voorheen Syfy). De serie ging in première in december 2015.
Vandaag, 10:00
Marvel's Runaways is een Amerikaanse actieserie van Hulu. Het tweede seizoen verscheen in december 2018 en bestond uit dertien afleveringen. Marvel's Runaways is gebaseerd op een stripreeks die in 2003 van start ging.
Vandaag, 09:00
2
Sinds 12 november staat de eerste aflevering van de Disney+ serie The Mandalorian online. Althans, voor Nederlandse kijkers. In België is Disney+ nog niet beschikbaar.
Gisteren, 15:00
1
Channel 5 komt in 2020 met de psychologische thrillerserie Penance.
Gisteren, 14:00
De BBC werkt aan de vierdelige thrillerserie Roadkill. De serie gaat over de krachtige en charismatische politicus Peter Laurence, gespeeld door Hugh Laurie.
Gisteren, 13:00
1