Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Nomineren voor de Serie van Jaar verkiezing 2019

MijnSerie heeft elk een jaar een Serie van het Jaar verkiezing. En ook voor dit jaar kunnen we weer gaan kiezen welke serie nu het beste was.

Net als verleden jaar vragen we ook dit jaar weer aan onze lezers welke series zij nu het beste vonden. En ook dit jaar willen we jouw genomineerde series meenemen. Er zijn dit jaar wel wat veranderingen in de categorieën. Zo is niet Engelstalige serie en Guilty Pleasure verdwenen uit de lijst. Daarvoor in de plaats zijn beste acteur en actrice gekomen.Wil je nomineren, dan kun je dat hier doen. Lees de regels even door en geef dan bij de reacties jouw lijst door van de series en acteur en actrice die jij in 2019 het allerbeste vond. Je nominaties zullen worden meegenomen door onze schrijvers die een top 10 zullen samenstellen.Heb je nog ideeën, geef ze door aan Jos via een persoonlijk bericht. Je hebt tot 1 december de tijd om je nominaties door te geven. Veel succes met nomineren.
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_TnTNL
07 nov 2019 15:39 -
Leuk dat jullie hier altijd de tijd en moeite in stoppen Mandy. Bedankt!
Reageer
avatar_Roeman
07 nov 2019 15:40
Bijgewerkt op: 07 nov 2019 15:41
Namens het hele team, bedankt, we doen het met heel veel plezier.
Reageer
avatar_DAVE2804
07 nov 2019 15:47 -
Leuk weer deze tijd van het jaar. Wel jammer dat Beste niet-Engelstalige serie verdwijnt, dit was een interessante categorie. Ik ben bang dat het nu te Amerikaans gaat worden, dus alleen maar Amerikaanse series in alle categorieën. Maar ik ga uiteraard wel stemmen, haha.
Reageer
avatar_Inter
08 nov 2019 19:41 -
Geweldig, weer serie verkiezingen.
Reageer

Laatste nieuws

BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
Vandaag, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
Vandaag, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
Vandaag, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 10:00
De Italiaanse horrorserie Curon verschijnt volgende week op Netflix. De streamingdienst heeft een trailer gelanceerd.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56