Mayans MC (2018)

8,0 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
4seizoenen/40afleveringen/2018 - heden
NetwerkFX
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min2018 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:FX
Mayans MC (2018) is een Amerikaanse misdaadserie van de zender FX. De serie ging in première op 4 september 2018.

Mayans MC vindt plaats tweeënhalf jaar na de gebeurtenissen van Sons of Anarchy en zal zich richten op de strijd van Ezekiel "EZ" Reyes, een kandidaat in het Mayan MC status op de grens tussen Californië en Mexico. EZ is de begaafde zoon van een trotse Latino-familie, wiens Amerikaanse droom werd uitgeblazen door het geweld van het kartel. Nu, zijn behoefte aan wraak drijft hem naar een leven dat hij nooit gewild heeft en waar hij onmogelijk aan kan ontsnappen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 10
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 10
Seizoen 4

Populaire reacties (5)

avatar anonymous
-
20 sep 2018
De eerste twee afleveringen , doen het wat mij betreft nog zker niet verkeerd.Persoonlijk vind ik dat er duidelijk verschil zit in deze serie, als je 't gaat vergelijken met SOA, het zijn per slot van rekening Mexicanen/half Mexicanen , die in het grensgebied tussen Amerika en Mexico opereren, lijkt me nog al meer dan logisch.Ook zie ik nu al de positieve overeenkomsten met SOA, het ontbreekt zeker nog niet aan geweld....dat de Mexicanen nog niet dat echte Hell's Angel gevoel overbrengen, vind ik nog wel meevallen.Met zeker benieuwd naar hoe straks het hoofdpersonage verder gaat samenwerken met de DEA ...er zal vroeg of laat, wel ergens een "Bom" barsten, waarna de echte actie begint."Los Olvidados" gaan nog zeker voor de nodige problemen zorgen.
avatar Cneeke
8
17 dec 2020
Ik heb deze serie gezien en het is inderdaad een mooie spinoff van SOA. Bekende gezichten uit SOA te zien, zoals Marcus Alvarez ,Happy, Chibs, Chucky en Les Packer. Persoonlijk vindt ik de SONS beter maar het verhaal gaat door vanuit een ander kant bekeken. Een MC die we wel kende van de SONS, hun bondgenoot The Mayans. En dat zie je in deze serie ook wel terug. Ze hebben ook te maken met Lincoln Potter, die kost wat het kost de Mayans onderuit wilt halen. Ik kijk uit naar seizoen 3 en verwacht deze medio 2021 in het voorjaar. Las dat ook een spinoff zou komen van Samcro en dat de focus komt te liggen op Abel. Zou mooi zijn dat The Mayans en de serie SAMCRO in verhaallijnen uitkomt.

Vergelijkbare series

Sons of Anarchy
19 stemmen
Banshee
7 stemmen
Gang Related
4 stemmen
Narcos
4 stemmen
Prison Break
3 stemmen
Dexter
3 stemmen
Mayans MC (2018)