Mayans MC (2018)

7.9 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
3seizoenen/20afleveringen/2018 - heden
NetwerkFX
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:43 min2018 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:FX
Mayans MC (2018) is een Amerikaanse misdaadserie van de zender FX. De serie ging in première op 4 september 2018.

Mayans MC vindt plaats tweeënhalf jaar na de gebeurtenissen van Sons of Anarchy en zal zich richten op de strijd van Ezekiel "EZ" Reyes, een kandidaat in het Mayan MC status op de grens tussen Californië en Mexico. EZ is de begaafde zoon van een trotse Latino-familie, wiens Amerikaanse droom werd uitgeblazen door het geweld van het kartel. Nu, zijn behoefte aan wraak drijft hem naar een leven dat hij nooit gewild heeft en waar hij onmogelijk aan kan ontsnappen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 3
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Mayans MC (2018).

Nieuws (20)

Alle seizoenen van de Amerikaanse misdaadserie Sons of Anarchy zijn binnenkort te bekijken op Amazon Prime Video.
30 jun 2020
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen en straten en plein leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
13 apr 2020
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
13 jan 2020

Populaire reacties (4)

8
20 sep 2018
De eerste twee afleveringen , doen het wat mij betreft nog zker niet verkeerd.Persoonlijk vind ik dat er duidelijk verschil zit in deze serie, als je 't gaat vergelijken met SOA, het zijn per slot van rekening Mexicanen/half Mexicanen , die in het grensgebied tussen Amerika en Mexico opereren, lijkt me nog al meer dan logisch.Ook zie ik nu al de positieve overeenkomsten met SOA, het ontbreekt zeker nog niet aan geweld....dat de Mexicanen nog niet dat echte Hell's Angel gevoel overbrengen, vind ik nog wel meevallen.Met zeker benieuwd naar hoe straks het hoofdpersonage verder gaat samenwerken met de DEA ...er zal vroeg of laat, wel ergens een "Bom" barsten, waarna de echte actie begint."Los Olvidados" gaan nog zeker voor de nodige problemen zorgen.
5
13 sep 2018
1e 2 eps gezien, maar tot nu toe lijkt het meer een slappe Mexicaanse remake van het geniale origineel, dan een vervolg. Tot nu toe een 5je, hopelijk wordt het de komende afleveringen wat interessanter. Bij SOA zat ik er meteen helemaal in, maar hier... Je mist toch soortgelijke personages als Jax, Clay en eigenlijk de rest haha. Deze gasten boeien mij tot nu toe geen f*ck. :/

Vergelijkbare series

Sons of Anarchy
10 stemmen
Banshee
3 stemmen
Gang Related
3 stemmen
The Shield
2 stemmen
Justified
2 stemmen
Narcos
2 stemmen