Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Actrice Kristen Bell keert terug als voice-over in Gossip Girl 2.0

Actrice Kristen Bell keert terug als voice-over in Gossip Girl 2.0

Kristen Bell zal in de spin-off van de populaire serie Gossip Girl wederom te horen zijn als voice-over, meldt Variety.
De actrice, die de hoofdrol speelde in de serie The Good Place, verzorgde zes seizoenen lang de 'stem' van de serie Gossip Girl. De populaire serie maakt binnenkort een doorstart onder de titel Gossip Girl 2.0. Op HBO Max, de nieuwe streamingdienst van Warner, zal volgend jaar de spin-off van de oude serie te zien zijn.


Kristen Bell

De serie Gossip Girl was van 2007 tot en met 2012 te zien en draait om een groep rijke tieners op een privéschool in New York. De hoofdrol werd vertolkt door Blake Lively. Andere acteurs in de serie zijn Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford, Ed Westwick en Taylor Momsen. In Nederland werd de serie uitgezonden op Net5.

De nieuwe serie speelt zich acht jaar na het origineel af en introduceert nieuwe personages. Gossip Girl 2.0 gaat in eerste instantie tien afleveringen van een uur tellen en zal beklemtonen hoe het tienerleven in New York het afgelopen decennium is veranderd.

Het inspreken van de voice-over wordt de eerste klus voor Kristen Bell na de opnames van de komedieserie The Good Place, waarvan het laatste seizoen momenteel wordt uitgezonden. Wanneer de serie Gossip Girl 2.0 precies te zien is en wie de hoofdrollen spelen is nog onduidelijk. De streamingdienst HBO Max gaat in mei 2020 van start.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Tamino
Tamino 8 november 2019, 17:21
Yes! Tijd om eens gossip girl te kijken.
Log in om een reactie achter te laten