Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Actrice Kristen Bell keert terug als voice-over in Gossip Girl 2.0

Kristen Bell zal in de spin-off van de populaire serie Gossip Girl wederom te horen zijn als voice-over, meldt Variety.

De actrice, die de hoofdrol speelde in de serie The Good Place, verzorgde zes seizoenen lang de 'stem' van de serie Gossip Girl. De populaire serie maakt binnenkort een doorstart onder de titel Gossip Girl 2.0. Op HBO Max, de nieuwe streamingdienst van Warner, zal volgend jaar de spin-off van de oude serie te zien zijn.


Kristen Bell

De serie Gossip Girl was van 2007 tot en met 2012 te zien en draait om een groep rijke tieners op een privéschool in New York. De hoofdrol werd vertolkt door Blake Lively. Andere acteurs in de serie zijn Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford, Ed Westwick en Taylor Momsen. In Nederland werd de serie uitgezonden op Net5.

De nieuwe serie speelt zich acht jaar na het origineel af en introduceert nieuwe personages. Gossip Girl 2.0 gaat in eerste instantie tien afleveringen van een uur tellen en zal beklemtonen hoe het tienerleven in New York het afgelopen decennium is veranderd.

Het inspreken van de voice-over wordt de eerste klus voor Kristen Bell na de opnames van de komedieserie The Good Place, waarvan het laatste seizoen momenteel wordt uitgezonden. Wanneer de serie Gossip Girl 2.0 precies te zien is en wie de hoofdrollen spelen is nog onduidelijk. De streamingdienst HBO Max gaat in mei 2020 van start.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Tamino
08 nov 2019 17:21 -
Yes! Tijd om eens gossip girl te kijken.
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
3
AMC heeft de muzikale dramedyserie National Anthem van Scott Z. Burns besteld. Mark Johnson is uitvoerend producent van de serie.
Gisteren, 11:55
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
The New Pope is de opvolger van The Young Pope en werd wederom geschreven en geregisseerd door Paolo Sorrentino.
Gisteren, 10:00
2
Is Al-Masih de verlosser die zijn volgers in hem zien of niet. We zullen het waarschijnlijk nooit weten, want Netflix geeft de serie geen tweede seizoen.
Gisteren, 09:00
2
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
donderdag, 16:00
1