The Orville

7.7 / 10
46 min
Drama, Sciencefiction, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Rol voor Anne Winters in derde seizoen The Orville

The Orville is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender FOX. De serie ging in première in september 2017 en tot nu toe zijn er twee seizoenen verschenen. Het derde seizoen zal niet bij FOX, maar bij Hulu te zien zijn.

Het is een ruimte-avonturenserie die zich 400 jaar in de toekomst afspeelt en waarin The Orville, een middelgroot ruimte-verkenningsschip, wordt gevolgd. De bemanning, zowel menselijk als alien, krijgt te maken met de verrassingen en gevaren van het universum, maar ook met bekende, vaak grappige problemen van het alledaagse leven.


Anne Winters

Actrice Anne Winters, bekend van 13 Reasons Why, krijgt een vaste rol in het derde seizoen van The Orville. Winters speelt Charly Burke. Meer is nog niet over haar rol bekend. Ze sluit zich aan bij de terugkerende cast, onder meer bestaande uit Adrianne Palicki, Penny Johnson Jerald, Scott Grimes, Peter Macon, J Lee, Mark Jackson, Chad L. Coleman en Jessica Szohr.

De serie is gemaakt en geschreven door Seth MacFarlane, die ook kapitein Ed Mercer in de serie speelt. The Orville is een productie van 20th Century Fox Television.

Vorige aflevering
The Road Not Taken
The Road Not Taken
02x14
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Invisible Heroes. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
De cast voor de Amerikaanse sciencefictionserie Station Eleven van HBO Max is compleet. Onder andere Daniel Zovatto (Penny Dreadful: City of Angels) is toegevoegd.
Vandaag, 12:00
De Turkse misdaadserie Fatma gaat eind deze maand in première bij Netflix. De streamingdienst heeft ook een trailer uitgebracht.
Vandaag, 11:00
Het vierde seizoen van de Spaanse misdaadserie Elite gaat in juni in première bij Netflix. Er is ook een korte teaser uitgebracht.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Netflix heeft de populaire serie Bridgerton vernieuwd met een derde en vierde seizoen, nog voordat het tweede seizoen te zien is bij de streamingdienst.
Gisteren, 10:00