Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Rol voor Anne Winters in derde seizoen The Orville

The Orville is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender FOX. De serie ging in première in september 2017 en tot nu toe zijn er twee seizoenen verschenen. Het derde seizoen zal niet bij FOX, maar bij Hulu te zien zijn.

Het is een ruimte-avonturenserie die zich 400 jaar in de toekomst afspeelt en waarin The Orville, een middelgroot ruimte-verkenningsschip, wordt gevolgd. De bemanning, zowel menselijk als alien, krijgt te maken met de verrassingen en gevaren van het universum, maar ook met bekende, vaak grappige problemen van het alledaagse leven.


Anne Winters

Actrice Anne Winters, bekend van 13 Reasons Why, krijgt een vaste rol in het derde seizoen van The Orville. Winters speelt Charly Burke. Meer is nog niet over haar rol bekend. Ze sluit zich aan bij de terugkerende cast, onder meer bestaande uit Adrianne Palicki, Penny Johnson Jerald, Scott Grimes, Peter Macon, J Lee, Mark Jackson, Chad L. Coleman en Jessica Szohr.

De serie is gemaakt en geschreven door Seth MacFarlane, die ook kapitein Ed Mercer in de serie speelt. The Orville is een productie van 20th Century Fox Television.

Video on youtube
Vorige aflevering
Future Unknown
Future Unknown
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Orville