Roswell, New Mexico

7.6 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
2seizoenen/13afleveringen/2019 - heden
NetwerkThe CW
2x1 16 maart 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2019 - heden
Netwerk:The CW
Roswell, New Mexico is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender The CW. De serie ging in première op 15 januari 2019.

Een reboot van de cult klassieker met dezelfde naam - welke voor twee seizoenen op The WB werd uitgezonden alvorens deze werd verplaatst naar UPN voor het laatste seizoen. De door The CW "geupdate" versie speelt zich af rond Liz Ortecho (Grey’s Anatomy’s Jeanine Mason), een afgemaate biomedisch researcher en de dochter van illegale immigranten welke wordt nagejaagd door een tragisch incident. Ze ontdekt een schokkende waarheid over haar tienerliefde (gespeeld door The Originals‘ Nathan Parsons): Hij is een alien.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 0

Recensies (1)

Roswell, New Mexico - Eerste aflevering

6.5

Nieuws (16)

The CW heeft midseason datums aangekondigd voor een nieuwe serie en terugkerende series.
zo 10 november
Prijsvraag antwoord, castingnieuws, nieuwe series, datums en meer; kortom heel veel nieuws dat uitkwam tussen 4 tot en met 10 november verzameld in het weekoverzicht.
ma 11 november
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van The CW. We hebben nu voordat het nieuwe seizoen begint een update gemaakt van de The CW-series.
3 aug 2019

Populaire reacties (2)

7
14 jan 2019
is beetje apart om deze serie te gaan kijken als je de originele roswell gekeken heb.

zit er vanaf de trailer slechter uit maar zal een paar afl. kijken misschien oordeel ik te snel
7
20 jan 2019
Heb de eerste aflevering gezien,was op zich niet slecht,had raakvlakken met de oude serie,ook al zijn er natuurlijk moderne twists.Ik zelf heb er een hekel aan om oude series en remakes te vergelijken.Mensen blijven te veel in het oude hangen en willen niet begrijpen dat het nu andere tijden zijn.Natuurlijk zijn de oude series goed maar dat was toen,als ze dat nu precies hetzelfde zouden doen,wat niet kan omdat de acteurs van toen of nu te oud zijn of zelfs overleden zijn,dan zouden de series geen lang leven hebben simpel omdat de smaak (voor series) van mensen ook veranderd is in de loop de jaren.

Vergelijkbare series

Roswell
7 stemmen
The Originals
2 stemmen
Star-Crossed
2 stemmen
Lost
1 stem
Fringe
1 stem