Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Apple TV+ bestelt nieuwe serie Severance

Apple TV+ bestelt nieuwe serie Severance

Adam Scott werkt samen met Ben Stiller aan de werkplek-dramaserie Severance, die een serieorder van Apple TV+ heeft gekregen.
Adam Scott, de acteur die bekend is van de series Parks and Recreation en Big Little Lies, speelt de hoofdrol en produceert de dramaserie, die wordt geregisseerd door Stillann van Dannemora. Adam Scott en Ben Stiller werkten eerder samen aan de speelfilm The Secret Life of Walter Mitty uit 2013.


Adam Scott

De serie Severance speelt zich af bij Lumen Industries, een bedrijf dat de balans tussen werk en privé naar een nieuw niveau wil tillen. Adam Scott zal de hoofdrol spelen van Mark, een werknemer met een donker verleden die zichzelf weer op de rails probeert te krijgen. Verder is er nog weinig bekend over de nieuwe serie.

De serie Severance is geschreven door Dan Erickson. Het is de eerste nieuwe serieorder die Apple TV+ verstrekt na de lancering van de streamingdienst op 1 november. Apple TV+ heeft inmiddels ook al nieuwe afleveringen besteld van de series For All Mankind, See en Dickinson.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Tamino
Tamino 9 november 2019, 09:13
Deze serie wil ik zien!
Log in om een reactie achter te laten