Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Apple TV+ bestelt nieuwe serie Severance

Adam Scott werkt samen met Ben Stiller aan de werkplek-dramaserie Severance, die een serieorder van Apple TV+ heeft gekregen.

Adam Scott, de acteur die bekend is van de series Parks and Recreation en Big Little Lies, speelt de hoofdrol en produceert de dramaserie, die wordt geregisseerd door Stillann van Dannemora. Adam Scott en Ben Stiller werkten eerder samen aan de speelfilm The Secret Life of Walter Mitty uit 2013.


Adam Scott

De serie Severance speelt zich af bij Lumen Industries, een bedrijf dat de balans tussen werk en privé naar een nieuw niveau wil tillen. Adam Scott zal de hoofdrol spelen van Mark, een werknemer met een donker verleden die zichzelf weer op de rails probeert te krijgen. Verder is er nog weinig bekend over de nieuwe serie.

De serie Severance is geschreven door Dan Erickson. Het is de eerste nieuwe serieorder die Apple TV+ verstrekt na de lancering van de streamingdienst op 1 november. Apple TV+ heeft inmiddels ook al nieuwe afleveringen besteld van de series For All Mankind, See en Dickinson.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Tamino
09 nov 2019 09:13 -
Deze serie wil ik zien!
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe ga je je tijd vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
De komedieserie Trying van AppleTV+ start begin Mei. De streamingdienst heeft nu een trailer online gezet.
Vandaag, 15:00
Hallmark Channel heeft Amerikaans-Canadese familiedramaserie Chesapeake Shores verlengd met een vijfde seizoen.
Vandaag, 14:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
HBO heeft besloten de limited-serie The Third Day uit te stellen.
Vandaag, 12:00
1
NBC heeft bekend gemaakt wanneer het laatste seizoen van Blindspot van start gaat.
Vandaag, 11:00