Everything's Gonna Be Okay

6,0 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6,0 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2020 - heden
NetwerkFreeform
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min2020 - heden
Genres:Komedie
Netwerk:Freeform
Everything's Gonna Be Okay is een Amerikaanse komedieserie van de zender Freeform. De serie ging in première op 16 januari 2020.

De serie introduceert Nicholas (Josh Thomas), een neurotische 25-jarige die zijn alleenstaande vader en twee tienerzussen bezoekt, van wie er één deel uitmaakt van het autismespectrum. Hij was niet bijzonder aanwezig in het leven van zijn zussen, maar wanneer hun vader onthult dat hij ongeneeslijk ziek is, moeten de meisjes niet alleen een verwoestend verlies aan, maar ook het besef dat Nicholas degene is die zal moeten opstaan en alles bij elkaar houden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Everything's Gonna Be Okay.

Nieuws (4)

Dracula (2020), Ragnarok, Messiah (2020), Party of Five (2020), Hoogvliegers en veel meer series die in de eerste maand van 2020 hun première zullen krijgen.
di 31 december
Doctor Who, Flikken Maastricht, Zie mij graag, Criminal Minds, Wie is de Mol? Deze en veel meer series die in januari beginnen of hun première gaan beleven.
ma 30 december
Freeform heeft de start en premièredatums aangekondigd voor drie terugkerende series en twee nieuwe series.
10 nov 2019