Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Netflix komt met serie From Scratch

Netflix heeft de korte serie From Scratch besteld. De serie wordt geproduceerd door Zoe Saldana, die tevens een hoofdrol speelt.

De serie is gebaseerd op de memoires van Tembi Locke. Het boek From Scratch is uitgekomen in april. From Scratch volgt een ingrijpende, autobiografische romance van een Amerikaanse vrouw die verliefd wordt op een Siciliaanse man. Zij studeert in Italië en bouwt vervolgens een leven met hem op in de Verenigde Staten. Wanneer ze hem onverwacht verliest door ziekte, wordt ze uitgedaagd om haar verdriet te vergeten, zodat ze hun dochter kan opvoeden zoals ze haar samen zouden hebben opgevoed: met hoop, vreugde en oneindige liefde.


Zoe Saldana

Zoe Saldana meldt het volgende over de serie From Scratch: “Het is een diepgaand en waargebeurd verhaal over liefde en familie. Dat moet op het scherm tot leven worden gebracht, zoals Tembi Locke het indrukwekkend in het boek wist te beschrijven. We zijn Netflix dankbaar dat we kunnen werken aan dit prachtige project.”

De serie wordt gemaakt door het bedrijf Hello Sunshine van Reese Witherspoon en 3 Arts Entertainment. Netflix heeft nog niet gemeld wanneer de serie beschikbaar komt.

8545 FromScratch
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De rechten op de fantasyserie The Lord of the Rings werden vorig jaar door Amazon verworven en het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Volgens de geruchten kost de serie circa $ 500 miljoen.
Vandaag, 11:00
The Expanse is een Amerikaanse sciencefictionserie van Amazon Prime Video (voorheen Syfy). De serie ging in première in december 2015.
Vandaag, 10:00
Marvel's Runaways is een Amerikaanse actieserie van Hulu. Het tweede seizoen verscheen in december 2018 en bestond uit dertien afleveringen. Marvel's Runaways is gebaseerd op een stripreeks die in 2003 van start ging.
Vandaag, 09:00
2
Sinds 12 november staat de eerste aflevering van de Disney+ serie The Mandalorian online. Althans, voor Nederlandse kijkers. In België is Disney+ nog niet beschikbaar.
Gisteren, 15:00
1
Channel 5 komt in 2020 met de psychologische thrillerserie Penance.
Gisteren, 14:00
De BBC werkt aan de vierdelige thrillerserie Roadkill. De serie gaat over de krachtige en charismatische politicus Peter Laurence, gespeeld door Hugh Laurie.
Gisteren, 13:00
1