Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Netflix komt met serie From Scratch

Netflix heeft de korte serie From Scratch besteld. De serie wordt geproduceerd door Zoe Saldana, die tevens een hoofdrol speelt.

De serie is gebaseerd op de memoires van Tembi Locke. Het boek From Scratch is uitgekomen in april. From Scratch volgt een ingrijpende, autobiografische romance van een Amerikaanse vrouw die verliefd wordt op een Siciliaanse man. Zij studeert in Italië en bouwt vervolgens een leven met hem op in de Verenigde Staten. Wanneer ze hem onverwacht verliest door ziekte, wordt ze uitgedaagd om haar verdriet te vergeten, zodat ze hun dochter kan opvoeden zoals ze haar samen zouden hebben opgevoed: met hoop, vreugde en oneindige liefde.


Zoe Saldana

Zoe Saldana meldt het volgende over de serie From Scratch: “Het is een diepgaand en waargebeurd verhaal over liefde en familie. Dat moet op het scherm tot leven worden gebracht, zoals Tembi Locke het indrukwekkend in het boek wist te beschrijven. We zijn Netflix dankbaar dat we kunnen werken aan dit prachtige project.”

De serie wordt gemaakt door het bedrijf Hello Sunshine van Reese Witherspoon en 3 Arts Entertainment. Netflix heeft nog niet gemeld wanneer de serie beschikbaar komt.

8545 FromScratch
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Vandaag, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Vandaag, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Vandaag, 09:00