Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Netflix komt met serie From Scratch

Netflix heeft de korte serie From Scratch besteld. De serie wordt geproduceerd door Zoe Saldana, die tevens een hoofdrol speelt.

De serie is gebaseerd op de memoires van Tembi Locke. Het boek From Scratch is uitgekomen in april. From Scratch volgt een ingrijpende, autobiografische romance van een Amerikaanse vrouw die verliefd wordt op een Siciliaanse man. Zij studeert in Italië en bouwt vervolgens een leven met hem op in de Verenigde Staten. Wanneer ze hem onverwacht verliest door ziekte, wordt ze uitgedaagd om haar verdriet te vergeten, zodat ze hun dochter kan opvoeden zoals ze haar samen zouden hebben opgevoed: met hoop, vreugde en oneindige liefde.


Zoe Saldana

Zoe Saldana meldt het volgende over de serie From Scratch: “Het is een diepgaand en waargebeurd verhaal over liefde en familie. Dat moet op het scherm tot leven worden gebracht, zoals Tembi Locke het indrukwekkend in het boek wist te beschrijven. We zijn Netflix dankbaar dat we kunnen werken aan dit prachtige project.”

De serie wordt gemaakt door het bedrijf Hello Sunshine van Reese Witherspoon en 3 Arts Entertainment. Netflix heeft nog niet gemeld wanneer de serie beschikbaar komt.

8545 FromScratch
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu heeft opdracht gegeven voor de productie van een nieuwe korte komedieserie met Steve Martin en Martin Short. Het wordt gerealiseerd door This Is Us-maker Dan Fogelman en 20th Century Fox TV.
Vandaag, 14:00
Een jaar geleden was de nieuwe serie Shōgun van FX volop in de pre-productie, met verschillende acteurs en een startdatum voor de opnamen, toen FX de serie van tien afleveringen in de wacht zette.
Vandaag, 13:00
National Geographic komt binnenkort met het derde seizoen van Genius, dat zich richt op het leven van Aretha Franklin.
Vandaag, 12:00
How to Get Away with Murder is een Amerikaanse misdaadserie van de zender ABC. In april verschijnt het tweede deel van het zesde seizoen.
Vandaag, 11:00
MacGyver (2016) is een Amerikaanse avonturenserie van de zender CBS. Binnenkort gaat het vierde seizoen van start.
Vandaag, 10:00
Hoe één serie het gevolg kan zijn van een hele franchise. Mandy bespreekt de betreffende series in de Serie van de maand.
Gisteren, 20:30