Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Netflix komt met serie From Scratch

Netflix heeft de korte serie From Scratch besteld. De serie wordt geproduceerd door Zoe Saldana, die tevens een hoofdrol speelt.

De serie is gebaseerd op de memoires van Tembi Locke. Het boek From Scratch is uitgekomen in april. From Scratch volgt een ingrijpende, autobiografische romance van een Amerikaanse vrouw die verliefd wordt op een Siciliaanse man. Zij studeert in Italië en bouwt vervolgens een leven met hem op in de Verenigde Staten. Wanneer ze hem onverwacht verliest door ziekte, wordt ze uitgedaagd om haar verdriet te vergeten, zodat ze hun dochter kan opvoeden zoals ze haar samen zouden hebben opgevoed: met hoop, vreugde en oneindige liefde.


Zoe Saldana

Zoe Saldana meldt het volgende over de serie From Scratch: “Het is een diepgaand en waargebeurd verhaal over liefde en familie. Dat moet op het scherm tot leven worden gebracht, zoals Tembi Locke het indrukwekkend in het boek wist te beschrijven. We zijn Netflix dankbaar dat we kunnen werken aan dit prachtige project.”

De serie wordt gemaakt door het bedrijf Hello Sunshine van Reese Witherspoon en 3 Arts Entertainment. Netflix heeft nog niet gemeld wanneer de serie beschikbaar komt.

8545 FromScratch
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Gisteren, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Gisteren, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Gisteren, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Gisteren, 09:00
1