Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix komt met serie From Scratch

Netflix komt met serie From Scratch

Netflix heeft de korte serie From Scratch besteld. De serie wordt geproduceerd door Zoe Saldana, die tevens een hoofdrol speelt.
De serie is gebaseerd op de memoires van Tembi Locke. Het boek From Scratch is uitgekomen in april. From Scratch volgt een ingrijpende, autobiografische romance van een Amerikaanse vrouw die verliefd wordt op een Siciliaanse man. Zij studeert in Italië en bouwt vervolgens een leven met hem op in de Verenigde Staten. Wanneer ze hem onverwacht verliest door ziekte, wordt ze uitgedaagd om haar verdriet te vergeten, zodat ze hun dochter kan opvoeden zoals ze haar samen zouden hebben opgevoed: met hoop, vreugde en oneindige liefde.


Zoe Saldana

Zoe Saldana meldt het volgende over de serie From Scratch: “Het is een diepgaand en waargebeurd verhaal over liefde en familie. Dat moet op het scherm tot leven worden gebracht, zoals Tembi Locke het indrukwekkend in het boek wist te beschrijven. We zijn Netflix dankbaar dat we kunnen werken aan dit prachtige project.”

De serie wordt gemaakt door het bedrijf Hello Sunshine van Reese Witherspoon en 3 Arts Entertainment. Netflix heeft nog niet gemeld wanneer de serie beschikbaar komt.

8545 FromScratch
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten