De Handhavers

8.1 / 10
45 min
Reality
Volg deze serie
8.1 / 10
4seizoenen/41afleveringen/2018 - heden
NetwerkSBS 6
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2018 - heden
Genres:Reality
Netwerk:SBS 6
De Handhavers is een Nederlandse realityserie van de zender SBS 6. De serie ging in première op 23 februari 2018.

Hoe reageren mensen als zij aangesproken worden op overtredingen? Hoe ervaren handhavers dit en hoe ziet hun werkdag er eigenlijk uit? In de realityserie De Handhavers! volgt de camera hun werk op straat en in het openbaar. In de serie worden verschillende duo’s handhavers gevolgd, die in hun werk te maken krijgen met zowel grappige, trieste als heftige situaties. Tijdens hun werkzaamheden belanden zij regelmatig in hoog oplopende discussies en krijgen ze te maken met agressie en onbegrip.
Ook volgt de camera handhavers in het openbaar vervoer. In Amsterdam (GVB) en Rotterdam (RET) zien we hoe zij optreden tegen zwartrijders, hangjongeren, zwervers en overlast in bijvoorbeeld de bus, tram of metro. Tot slot kijken we ook mee met de medewerkers van ProRail. Zij controleren bij spoorwegovergangen en gaan af op meldingen van spoorlopers of andere calamiteiten op en rondom het spoor.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 3
0 / 12
Seizoen 4
0 / 11

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie De Handhavers.

Nieuws (1)

Prijsvraag antwoord, castingnieuws, nieuwe series, datums en meer; kortom heel veel nieuws dat uitkwam tussen 4 tot en met 10 november verzameld in het weekoverzicht.
11 nov 2019

Vergelijkbare series