Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Mr. Mercedes binnenkort bij Ziggo Movies & Series

Mr. Mercedes is een Amerikaanse thriller/dramaserie van AUDIENCE Network. De serie ging in première in augustus 2017 en momenteel wordt in de Verenigde Staten het derde seizoen uitgezonden.

Mr. Mercedes is gebaseerd op het werk van Stephen King, die in totaal drie boeken schreef over hoofdpersoon Bill Hodges. Een gek rijdt in op een groepje werkzoekenden aan een jobbeurs. Een aantal mensen sterven, en een heleboel mensen raken ernstig gewond. Politierechercheur Bill Hodges (Brendan Gleeson) wordt op de zaak gezet. Hodges werkt tot aan zijn pensioen aan de zaak, maar raakt geen stap dichter bij de dader.

Enkele jaren na zijn pensioen heeft Hodges het moeilijk, en denkt hij eraan om uit het leven te stappen, wanneer de Mercedes-killer Brady Hartsfield (Harry Treadaway) contact met Hodges opneemt om hem het laatste duwtje in de rug te geven om zelfmoord te plegen, maar Hodges gaat niet mee in het zieke spelletje van de Mercedes-killer, en besluit terug op onderzoek uit te gaan om een nieuwe slachtpartij te voorkomen.

Op 4 december gaat Ziggo Movies & Series de eerste twee seizoenen van Mr. Mercedes beschikbaar stellen. Die zijn ook al te zien bij Videoland, die het derde seizoen bovendien sinds 27 september aanbiedt, waarbij er wekelijks een nieuwe aflevering verschijnt.

Video on youtube
Vorige aflevering
Burning Man
Burning Man
03x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Mr. Mercedes