Mr. Mercedes

7.7 / 10
50 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
3seizoenen/30afleveringen/2017 - 2019 
NetwerkAUDIENCE Network
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:50 min20172019 (Beëindigd)
Genres:Thriller
Mr. Mercedes is een Amerikaanse thrillerserie van de zender AUDIENCE Network. De serie ging in première op 9 augustus 2017.

Mr. Mercedes is gebaseerd op een boek van Stephen King. Een gek rijdt in op een groepje werkzoekenden aan een jobbeurs. Een aantal mensen sterven, en een heleboel mensen raken ernstig gewond. Politierechercheur Bill Hodges wordt op de zaak gezet. Hodges werkt tot aan zijn pensioen aan de zaak, maar geraakt geen stap dichter bij de dader. Enkele jaren na zijn pensioen heeft Hodges het moeilijk, en denkt hij eraan om uit het leven te stappen, wanneer de Mercedes-killer contact met Hodges opneemt om hem het laatste duwtje in de rug te geven om zelfmoord te plegen, maar Hodges gaat niet mee in het zieke spelletje van de Mercedes-killer, en besluit terug op onderzoek uit te gaan om een nieuwe slachtpartij te voorkomen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 3
0 / 10

Recensies (3)

Mr. Mercedes - Seizoen 3

8

Mr. Mercedes - Seizoen 2

7.5

Nieuws (21)

Ook voor de maand maart hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en op welke zender.
27 feb 2021
1
Het derde seizoen van de Amerikaanse thrillerserie Mr. Mercedes zal begin december verschijnen bij Ziggo. De serie is afkomstig van David E. Kelley.
21 nov 2020
2
AUDIENCE Network stopt er mee, en daarmee komt ook een einde aan de Originals die op het netwerk van AT&T te zien zijn.
10 jan 2020
4

Populaire reacties (12)

10
20 okt 2017
Leuke serie die dicht bij het boek blijft De casting vind ik treffend en heel goed. Prima acteerwerk, fijn dat er een tweede seizoen komt! Spannend en dit keer een hele goede boekverfilming van Stephen King.
8
26 nov 2017
Tot nu toe een fijne serie om te volgen , we zijn inmiddels bij aflevering 4 van het eerste seizoen.

Vergelijkbare series

The Sinner
7 stemmen
Dexter
4 stemmen
Fringe
2 stemmen
The Killing
2 stemmen
The Terror
2 stemmen