The Politician (2019)

7.6 / 10
42 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Opnames tweede seizoen Netflix-serie The Politician gestart

The Politician (2019) is een Amerikaanse dramedyserie, te zien bij Netflix. Het eerste seizoen is sinds 27 september beschikbaar en bestaat uit acht afleveringen.

The Politician (2019) is de eerste Netflix-serie van Ryan Murphy, die vroeger series voor FOX maakte, zoals American Horror Story en American Crime Story. Naast hoofdrolspeler Ben Platt zijn er in de serie rollen weggelegd voor Gwyneth Paltrow, Zoey Deutch, Lucy Boynton, Julia Schlaepfer, Laura Dreyfuss, Rahne Jones, Theo Germaine, David Corenswet, Bob Balaban en Benjamin Barrett.

De rijke student Payton Hobart (Ben Platt) weet al sinds zijn zevende dat hij president van de Verenigde Staten wil worden. Maar eerst zal hij moeten navigeren in het meest verraderlijke politieke landschap van allemaal: Saint Sebastian High School. Om verkozen te worden tot voorzitter van de studentenraad, een plekje op Harvard te bemachtigen en op zijn pad naar succes te blijven, zal hij zijn meedogenloze klasgenoten te slim af moeten zijn zonder zijn eigen moraal en zorgvuldig opgezette imago op te offeren.


Sinds het verschijnen van het eerste seizoen heeft Netflix niets naar buiten gebracht over het vervolg van The Politician (2019). Maar nu blijkt dat de opnames voor het tweede seizoen al zijn begonnen. In het eerste seizoen moest Payton Hobart dus eerst op zijn school de scepter zien te zwaaien. Het plan blijkt nu te zijn om in totaal vijf seizoenen van The Politician (2019) te maken. In ieder seizoen zal een nieuwe fase van de campagne van Payton worden gevolgd. Dat zou dus kunnen eindigen in het Witte Huis.

Vorige aflevering
Vienna
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Vandaag, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Vandaag, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Vandaag, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Vandaag, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Vandaag, 11:00
1