The Bold Type

8.2 / 10
41 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.2 / 10
4seizoenen/44afleveringen/2017 - heden
NetwerkFreeform
4x15  9 juli 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Amazon
Looptijd:41 min2017 - heden
Genres:Drama
Netwerk:Freeform
The Bold Type is een Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform. De serie ging in première op 20 juli 2017.

The Bold Type is geïnspireerd door het leven van Joanna Coles, chef content van Hearst Magazines. De serie onthuld een glimp van de uitzinnige levens en liefdes van diegene die verantwoordelijk waren voor het wereldwijde blad Scarlet. De opkomende generatie van Scarlet vrouwen leunt op elkaar als zij hun eigen stemmen vinden in een wereld van intimiderende leiders. Samen verkennen zij seksualiteit, identiteit, liefde en mode.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 3
0 / 10
Seizoen 4
0 / 14

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Bold Type.

Nieuws (29)

Ondanks het feit dat er vele productie hebben stilgelegen is er weer genoeg zien in juni. Het aanbod van series via de diverse netwerken is best wel groot.
za 30 mei
De week waarin we nog steeds geen verlossend woord kregen van Rutte en waarin veel series werden ingekort. Maar ook de week van de podcast, twee prijsvragen en datums.
ma 27 april
De eerste helft van het vierde seizoen van The Bold Type is 23 januari van start gegaan. De serie keert in juni terug met het tweede deel van het vierde seizoen.
do 23 april
1

Populaire reacties (2)

8.9
11 okt 2018
Dit is een top serie!! Zo'n feelgood serie waar je het helemaal warm van krijgt en waar je ongemerkt hardop van gaat lachen of glimlachen! Echt een aanrader!!
9
26 jul 2017
Geweldige serie! De nieuwe, jongere versie van Sex and The City

Vergelijkbare series