The Bold Type

8.2 / 10
41 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.2 / 10
4seizoenen/46afleveringen/2017 - heden
NetwerkFreeform
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:41 min2017 - heden
Genres:Drama
Netwerk:Freeform
The Bold Type is een Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform. De serie ging in première op 20 juli 2017.

The Bold Type is geïnspireerd door het leven van Joanna Coles, chef content van Hearst Magazines. De serie onthuld een glimp van de uitzinnige levens en liefdes van diegene die verantwoordelijk waren voor het wereldwijde blad Scarlet. De opkomende generatie van Scarlet vrouwen leunt op elkaar als zij hun eigen stemmen vinden in een wereld van intimiderende leiders. Samen verkennen zij seksualiteit, identiteit, liefde en mode.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 3
0 / 10
Seizoen 4
0 / 16

Recensies (1)

The Bold Type - Seizoen 1

8

Nieuws (16)

Netflix-gebruikers opgelet: als je overweegt een Videoland- of Amazon Prime abonnement te nemen zodat je The Bold Type kunt kijken, dat hoef je niet te doen! De dramedy is vanaf maart ook op Netflix te zien.
maandag, 11:00
The Bold Type is vernieuwd met een vijfde seizoen door Freeform. Dat seizoen zal wel de laatste worden van de Amerikaanse dramaserie en zal minder afleveringen bevatten.
do 28 januari
3
The Bold Type is binnenkort te zien bij Videoland, alle vier seizoenen zullen begin september verschijnen bij de streamingdienst.
25 aug 2020

Populaire reacties (2)

8.8
11 okt 2018
Dit is een top serie!! Zo'n feelgood serie waar je het helemaal warm van krijgt en waar je ongemerkt hardop van gaat lachen of glimlachen! Echt een aanrader!!
9
26 jul 2017
Geweldige serie! De nieuwe, jongere versie van Sex and The City

Vergelijkbare series