Servant

7.3 / 10
45 min
Horror, Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2019 - heden
NetwerkApple TV+
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Apple TV+
Looptijd:45 min2019 - heden
Netwerk:Apple TV+
Servant is een Amerikaanse bovennatuurlijke horrorserie van de zender Apple TV+. De serie ging in première op 28 november 2019.

Een echtpaar uit Philadelphia rouwt om een onuitsprekelijke tragedie die een breuk in hun huwelijk veroorzaakt en de deur opent voor een mysterieuze kracht om hun huis binnen te komen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Servant.

Nieuws (12)

Het corona-virus heeft niet alleen het dagelijkse leven, de beurzen en de bevolking hard getroffen, maar ook de televisie-industrie merkt de gevolgen van de uitbraak. En het einde is nog lang niet in zicht.
vr 13 maart
5
Je hebt er weer een maand op moeten wachten maar we zijn terug met een kakelverse MijnSerie Podcast! Met onder andere De 12 van Schouwendam, de opvolger van de 12 van Oldenheim.
30 nov 2019
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
25 nov 2019
1

Populaire reacties (2)

5.5
20 dec 2019
Ik denk dat ik deze serie verder laat varen.
We zijn inmiddels bij aflevering 6 en gebeurd domweg helemaal niets in deze serie. Het lijkt traag ergens naar op te bouwen, maar de verschillende personages zijn dusdanig oninteressant dat het mij eigenlijk niet echt meer kan boeien waar dit naar toe gaat.

Jammer, ik had meer gehoopt van een serie van M. Night Shyamalan.
Aan de andere kant is dat wellicht ook wat naïef geweest, want heel veel goeds is er na The Sixth Sense en Unbreakable (en misschien Wayward Pines nog) niet echt meer uit zijn handen gekomen....
8
04 mrt 2020
Best een mooie en serie met een bijzonder verhaal!

Vergelijkbare series