Servant

7.4 / 10
31 min
Drama, Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
4seizoenen/30afleveringen/2019 - heden
NetwerkApple TV+
4x1 12 januari 2023Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:31 min2019 - heden
Netwerk:Apple TV+
Servant is een Amerikaanse bovennatuurlijke dramaserie van de zender Apple TV+. De serie ging in première op 28 november 2019.

Een echtpaar uit Philadelphia rouwt om een onuitsprekelijke tragedie die een breuk in hun huwelijk veroorzaakt en de deur opent voor een mysterieuze kracht om hun huis binnen te komen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 10
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 0
Seizoen 4

Populaire reacties (5)

avatar BlackBiker
5.5
20 dec 2019
Ik denk dat ik deze serie verder laat varen.
We zijn inmiddels bij aflevering 6 en gebeurd domweg helemaal niets in deze serie. Het lijkt traag ergens naar op te bouwen, maar de verschillende personages zijn dusdanig oninteressant dat het mij eigenlijk niet echt meer kan boeien waar dit naar toe gaat.

Jammer, ik had meer gehoopt van een serie van M. Night Shyamalan.
Aan de andere kant is dat wellicht ook wat naïef geweest, want heel veel goeds is er na The Sixth Sense en Unbreakable (en misschien Wayward Pines nog) niet echt meer uit zijn handen gekomen....
avatar Alive76
5.3
19 maa 2022
Deze serie lang het voordeel van de twijfel gegeven maar na bijna 3 hele seizoenen geef ik er toch de brui aan. Het kabbelt allemaal maar een beetje voort zonder dat er enige richting lijkt te zijn. Kebbell lijkt weinig geinteresseerd iets van zijn rol te maken, Ambrose is bij vlagen ok over de top. Alleen Rupert Grint is consistent.

Vergelijkbare series

Breaking Bad
3 stemmen
See
3 stemmen
Supernatural
2 stemmen
Servant