Servant

7.3 / 10
31 min
Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2019 - heden
NetwerkApple TV+
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:31 min2019 - heden
Netwerk:Apple TV+
Servant is een Amerikaanse bovennatuurlijke-serie van de zender Apple TV+. De serie ging in première op 28 november 2019.

Een echtpaar uit Philadelphia rouwt om een onuitsprekelijke tragedie die een breuk in hun huwelijk veroorzaakt en de deur opent voor een mysterieuze kracht om hun huis binnen te komen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (1)

Servant - Seizoen 1

7

Nieuws (7)

Lijsten, MijnSerie kan er geen genoeg van krijgen. We hebben dit keer een lijst gemaakt met series/programma’s van zenders, kabelaars en streamingdiensten die gecanceld of vernieuwd zijn vanaf augustus 2020 tot en met januari 2021.
26 jan 2021
1
Ook voor de maand januari hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, welk seizoen of première en welke zender.
30 dec 2020
3
Het tweede seizoen gaat midden januari pas in première bij Apple TV+, maar de streamingdienst heeft de serie al vernieuwd met een derde seizoen.
18 dec 2020
1

Populaire reacties (4)

5.5
20 dec 2019
Ik denk dat ik deze serie verder laat varen.
We zijn inmiddels bij aflevering 6 en gebeurd domweg helemaal niets in deze serie. Het lijkt traag ergens naar op te bouwen, maar de verschillende personages zijn dusdanig oninteressant dat het mij eigenlijk niet echt meer kan boeien waar dit naar toe gaat.

Jammer, ik had meer gehoopt van een serie van M. Night Shyamalan.
Aan de andere kant is dat wellicht ook wat naïef geweest, want heel veel goeds is er na The Sixth Sense en Unbreakable (en misschien Wayward Pines nog) niet echt meer uit zijn handen gekomen....
8
04 mrt 2020
Best een mooie en serie met een bijzonder verhaal!

Vergelijkbare series

Breaking Bad
3 stemmen
See
3 stemmen
Supernatural
2 stemmen