Revenge

8.3 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

ABC-serie Revenge krijgt mogelijk een vervolg

ABC onderzoekt de mogelijkheid om een vervolg te maken van de serie Revenge, die in 2011 van start ging en in 2015 stopte.

Emily Thorne (Emily VanCamp) komt in de serie Revenge in de luxe wijk Hamptons terecht, waar iedereen aardig tegen haar doet, zonder dat ze weten dat ze uit is op wraak op de mensen die haar familie kapot maakten. Daarna spelen zich onthutsende gebeurtenissen af.

De maker en uitvoerend producent van de serie Revenge is Mike Kelley. Samen met schrijver Joe Fazzio werkt hij nu aan een reboot. Het project bevindt zich nog in een vroeg stadium, waarbij nog niet vaststaat welke personages zullen terugkeren. De serie was succesvol bij de start in de herfst van 2011. Daarna liepen de lineaire kijkcijfers terug. ABC denkt echter dat een vervolg een succes kan zijn bij streamingdiensten en dat er internationaal veel belangstelling zal zijn.

Vorige aflevering
Two Graves
04x23
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
07 nov 2019 10:37 -
Het is heel simpel.. als Gabriel Mann (Nolan) niet meespeelt gaat er ook niemand kijken.
Reageer
avatar_kenwel
11 nov 2019 09:05 -
Het is voor mij ook simpel, zonder Emily VanCamp (Amanda Clark) komt er waarschijnlijk geen reboot of vervolg.
Reageer

Laatste nieuws

De rechten op de fantasyserie The Lord of the Rings werden vorig jaar door Amazon verworven en het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Volgens de geruchten kost de serie circa $ 500 miljoen.
Vandaag, 11:00
The Expanse is een Amerikaanse sciencefictionserie van Amazon Prime Video (voorheen Syfy). De serie ging in première in december 2015.
Vandaag, 10:00
Marvel's Runaways is een Amerikaanse actieserie van Hulu. Het tweede seizoen verscheen in december 2018 en bestond uit dertien afleveringen. Marvel's Runaways is gebaseerd op een stripreeks die in 2003 van start ging.
Vandaag, 09:00
2
Sinds 12 november staat de eerste aflevering van de Disney+ serie The Mandalorian online. Althans, voor Nederlandse kijkers. In België is Disney+ nog niet beschikbaar.
Gisteren, 15:00
1
Channel 5 komt in 2020 met de psychologische thrillerserie Penance.
Gisteren, 14:00
De BBC werkt aan de vierdelige thrillerserie Roadkill. De serie gaat over de krachtige en charismatische politicus Peter Laurence, gespeeld door Hugh Laurie.
Gisteren, 13:00
1