Revenge

8.3 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

ABC-serie Revenge krijgt mogelijk een vervolg

ABC onderzoekt de mogelijkheid om een vervolg te maken van de serie Revenge, die in 2011 van start ging en in 2015 stopte.

Emily Thorne (Emily VanCamp) komt in de serie Revenge in de luxe wijk Hamptons terecht, waar iedereen aardig tegen haar doet, zonder dat ze weten dat ze uit is op wraak op de mensen die haar familie kapot maakten. Daarna spelen zich onthutsende gebeurtenissen af.

De maker en uitvoerend producent van de serie Revenge is Mike Kelley. Samen met schrijver Joe Fazzio werkt hij nu aan een reboot. Het project bevindt zich nog in een vroeg stadium, waarbij nog niet vaststaat welke personages zullen terugkeren. De serie was succesvol bij de start in de herfst van 2011. Daarna liepen de lineaire kijkcijfers terug. ABC denkt echter dat een vervolg een succes kan zijn bij streamingdiensten en dat er internationaal veel belangstelling zal zijn.

Vorige aflevering
Two Graves
Two Graves
04x23
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
07 nov 2019 10:37 -
Het is heel simpel.. als Gabriel Mann (Nolan) niet meespeelt gaat er ook niemand kijken.
Reageer
avatar_kenwel
11 nov 2019 09:05 -
Het is voor mij ook simpel, zonder Emily VanCamp (Amanda Clark) komt er waarschijnlijk geen reboot of vervolg.
Reageer

Laatste nieuws

ABC heeft tien afleveringen besteld van Rebel van Krista Vernoff (Grey's Anatomy). De serie is gebaseerd op het leven van activiste Erin Brockovich.
Vandaag, 09:30
Het derde seizoen van de Britse misdaadserie Riviera van Sky Atlantic is vanaf eind oktober te bekijken bij Videoland.
Gisteren, 11:00
Disney+ heeft een trailer gedeeld voor het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie The Mandalorian. Het nieuwe seizoen gaat eind oktober in première.
Gisteren, 10:00
Eind oktober zal het derde seizoen van de Amerikaanse dramatische thrillerserie Killing Eve op Videoland verschijnen.
Gisteren, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het negende seizoen van Hawaii Five-0. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
woensdag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
woensdag, 10:56