Revenge

8.3 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

ABC-serie Revenge krijgt mogelijk een vervolg

ABC onderzoekt de mogelijkheid om een vervolg te maken van de serie Revenge, die in 2011 van start ging en in 2015 stopte.

Emily Thorne (Emily VanCamp) komt in de serie Revenge in de luxe wijk Hamptons terecht, waar iedereen aardig tegen haar doet, zonder dat ze weten dat ze uit is op wraak op de mensen die haar familie kapot maakten. Daarna spelen zich onthutsende gebeurtenissen af.

De maker en uitvoerend producent van de serie Revenge is Mike Kelley. Samen met schrijver Joe Fazzio werkt hij nu aan een reboot. Het project bevindt zich nog in een vroeg stadium, waarbij nog niet vaststaat welke personages zullen terugkeren. De serie was succesvol bij de start in de herfst van 2011. Daarna liepen de lineaire kijkcijfers terug. ABC denkt echter dat een vervolg een succes kan zijn bij streamingdiensten en dat er internationaal veel belangstelling zal zijn.

Vorige aflevering
Two Graves
04x23
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
07 nov 2019 10:37 -
Het is heel simpel.. als Gabriel Mann (Nolan) niet meespeelt gaat er ook niemand kijken.
Reageer
avatar_kenwel
11 nov 2019 09:05 -
Het is voor mij ook simpel, zonder Emily VanCamp (Amanda Clark) komt er waarschijnlijk geen reboot of vervolg.
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
De corona-crisis raakt iedereen. Van de kleine zelfstandige tot de huisvrouw/man tot de directeur m/v. Maar ook in televisieland ontkomen ze niet aan het virus direct of indirect.
Vandaag, 11:00
In week 13, van 23 tot en met 29 maart is er weinig veranderd in Nederland, de stranden, straten, scholen, winkels, bossen en pleinen bleven leeg. Maar in serieland vonden er wel wat veranderingen plaats. Verschuivingen van start- en/of premièredatums.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld: lege supermarkt-schappen, straten en pleinen. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe vul je je tijd? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 15:00
4
Netflix heeft een vierde seizoen van de animatieserie Castlevania aangekondigd.
Gisteren, 09:00