Katy Keene

7.3 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/13afleveringen/2020 - heden
NetwerkThe CW
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2020 - heden
Genres:Drama
Netwerk:The CW
Katy Keene is een Amerikaanse dramaserie van de zender The CW. De serie ging in première op 6 februari 2020.

Katy Keene is een spin-off van Riverdale en gebaseerd op een karakter van Archie Comics. De serie volgt de aspirant-modeontwerper Katy Keene, die Josie McCoy ontmoet, bezig om haar muzikale dromen na te jagen. Hun wereld is bevolkt door geestverwante artiesten, waaronder de mysterieuze socialite Pepper Smith en Broadway-gebonden performer Jorge Lopez - en zijn drag queen alter ego, Ginger.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Katy Keene.

Nieuws (14)

Een week waarin sommige netwerken bekend hebben gemaakt welke pilots er zullen worden opgenomen. Mocht je nieuws hebben gemist, lees het in het overzicht van 29 juni - 5 juli.
ma 6 juli
The CW heeft de de Amerikaanse dramaserie Katy Keene na een eerste seizoen gecanceld. De serie is een spin-off van Riverdale.
za 4 juli
De kleinste van de grote vijf heeft wat licht laten schijnen op nieuwe series, spin-offs en andere The CW series. De corona maatregelen zorgen ook bij The CW voor andere beslissingen en een ander schema voor het seizoen 2020-2021.
vr 15 mei
1

Vergelijkbare series