Legacies

8.1 / 10
45 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Chris Lee krijgt vaste rol in Legacies

Legacies is een Amerikaanse fantasyserie van de zender The CW. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.

Legacies speelt zich af in dezelfde wereld als The Vampire Diaries en The Originals en richt richt zich op Hope Mikaelson (Danielle Rose Russell), de tienerdochter van Niklaus en Hayley. De serie volgt haar en andere personages op de Salvatore School voor jonge hoogbegaafde leerlingen, waar andere supernaturals leren hun vaardigheden aan te scherpen.

8549 ChrisLee
Chris Lee

Acteur Chris Lee krijgt een vaste rol in de serie Legacies. Lee speelt Kaleb, een rebellenvampier die niet graag wil verbergen wie hij is. Hij is bekend van de series The Chi en Empire. Daarnaast is Olivia Liang (Grey's Anatomy) aangetrokken voor een terugkerende rol. Liang speelt Alyssa Chang. Zij is intelligent en egoïstisch en gaat nooit de uitdaging aan om te pronken.
Vorige aflevering
Facing Darkness Is Kinda My Thing
Facing Darkness Is Kinda My Thing
02x16
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het ziet er niet best uit voor 'de opvolger' van La Casa de Papel. White Lines lijkt geen tweede seizoen te gaan krijgen, al heeft Netflix nog niets bevestigd.
Vandaag, 13:00
De binge-watchers moeten even wachten voor ze het tweede seizoen van Undercover in één keer kunnen gaan zien.
Vandaag, 12:00
Er is een reboot van de sketch en film MacGruber in de maak bij Peacock. Will Forte zal de hoofdrol van MacGruber weer vervullen.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse dramaserie The Third Day met Jude Law gaat 14 september in première bij HBO, kort daarna start de serie ook bij Ziggo.
Vandaag, 09:00
1
Generals Row van Jason Wilborn (Council of Dads), Milo Ventimiglia (This Is Us), Russ Cundiff (Relationship Status) is in productie bij NBC.
Gisteren, 14:00
BBC One heeft Our Girl gecanceld, er zal geen vijfde seizoen van de Britse oorlog-dramaserie verschijnen.
Gisteren, 13:00
1