Legacies

8.2 / 10
45 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Chris Lee krijgt vaste rol in Legacies

Legacies is een Amerikaanse fantasyserie van de zender The CW. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.

Legacies speelt zich af in dezelfde wereld als The Vampire Diaries en The Originals en richt richt zich op Hope Mikaelson (Danielle Rose Russell), de tienerdochter van Niklaus en Hayley. De serie volgt haar en andere personages op de Salvatore School voor jonge hoogbegaafde leerlingen, waar andere supernaturals leren hun vaardigheden aan te scherpen.

8549 ChrisLee
Chris Lee

Acteur Chris Lee krijgt een vaste rol in de serie Legacies. Lee speelt Kaleb, een rebellenvampier die niet graag wil verbergen wie hij is. Hij is bekend van de series The Chi en Empire. Daarnaast is Olivia Liang (Grey's Anatomy) aangetrokken voor een terugkerende rol. Liang speelt Alyssa Chang. Zij is intelligent en egoïstisch en gaat nooit de uitdaging aan om te pronken.
Vorige aflevering
This Feels a Little Cult-y
This Feels a Little Cult-y
03x14
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het vierde seizoen van Castlevania dat in mei van start is gegaan was de allerlaatste, maar niet het einde van het universum Castlevania. er komt namelijk een spin-off.
Vandaag, 16:00
Er komt geen zesde seizoen van Private Eyes, Global heeft bekend gemaakt dat de serie eindigt met het aankomende vijfde seizoen.
Vandaag, 15:00
1
Canada's Global Television heeft aangekondigd dat Departure is verlengd met een derde seizoen. De pick-up is vroeg want het tweede seizoen heeft nog geen startdatum gekregen.
Vandaag, 14:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse spionageserie The Americans verschijnen binnenkort op Disney+. De serie is afkomstig van FX.
Vandaag, 13:00
1
Showtime heeft een startdatum aangekondigd voor het tweede deel van het vijfde seizen van Billions.
Vandaag, 12:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00