Legacies

8.2 / 10
45 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Chris Lee krijgt vaste rol in Legacies

Legacies is een Amerikaanse fantasyserie van de zender The CW. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.

Legacies speelt zich af in dezelfde wereld als The Vampire Diaries en The Originals en richt richt zich op Hope Mikaelson (Danielle Rose Russell), de tienerdochter van Niklaus en Hayley. De serie volgt haar en andere personages op de Salvatore School voor jonge hoogbegaafde leerlingen, waar andere supernaturals leren hun vaardigheden aan te scherpen.

8549 ChrisLee
Chris Lee

Acteur Chris Lee krijgt een vaste rol in de serie Legacies. Lee speelt Kaleb, een rebellenvampier die niet graag wil verbergen wie hij is. Hij is bekend van de series The Chi en Empire. Daarnaast is Olivia Liang (Grey's Anatomy) aangetrokken voor een terugkerende rol. Liang speelt Alyssa Chang. Zij is intelligent en egoïstisch en gaat nooit de uitdaging aan om te pronken.
Vorige aflevering
Facing Darkness Is Kinda My Thing
Facing Darkness Is Kinda My Thing
02x16
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
Vandaag, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
Vandaag, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
Vandaag, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 10:00
De Italiaanse horrorserie Curon verschijnt volgende week op Netflix. De streamingdienst heeft een trailer gelanceerd.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56