Legacies

8.1 / 10
45 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Chris Lee krijgt vaste rol in Legacies

Legacies is een Amerikaanse fantasyserie van de zender The CW. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.

Legacies speelt zich af in dezelfde wereld als The Vampire Diaries en The Originals en richt richt zich op Hope Mikaelson (Danielle Rose Russell), de tienerdochter van Niklaus en Hayley. De serie volgt haar en andere personages op de Salvatore School voor jonge hoogbegaafde leerlingen, waar andere supernaturals leren hun vaardigheden aan te scherpen.

8549 ChrisLee
Chris Lee

Acteur Chris Lee krijgt een vaste rol in de serie Legacies. Lee speelt Kaleb, een rebellenvampier die niet graag wil verbergen wie hij is. Hij is bekend van de series The Chi en Empire. Daarnaast is Olivia Liang (Grey's Anatomy) aangetrokken voor een terugkerende rol. Liang speelt Alyssa Chang. Zij is intelligent en egoïstisch en gaat nooit de uitdaging aan om te pronken.
Vorige aflevering
Screw Endgame
02x05
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De rechten op de fantasyserie The Lord of the Rings werden vorig jaar door Amazon verworven en het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Volgens de geruchten kost de serie circa $ 500 miljoen.
Vandaag, 11:00
The Expanse is een Amerikaanse sciencefictionserie van Amazon Prime Video (voorheen Syfy). De serie ging in première in december 2015.
Vandaag, 10:00
Marvel's Runaways is een Amerikaanse actieserie van Hulu. Het tweede seizoen verscheen in december 2018 en bestond uit dertien afleveringen. Marvel's Runaways is gebaseerd op een stripreeks die in 2003 van start ging.
Vandaag, 09:00
2
Sinds 12 november staat de eerste aflevering van de Disney+ serie The Mandalorian online. Althans, voor Nederlandse kijkers. In België is Disney+ nog niet beschikbaar.
Gisteren, 15:00
1
Channel 5 komt in 2020 met de psychologische thrillerserie Penance.
Gisteren, 14:00
De BBC werkt aan de vierdelige thrillerserie Roadkill. De serie gaat over de krachtige en charismatische politicus Peter Laurence, gespeeld door Hugh Laurie.
Gisteren, 13:00
1