Grown-ish

7,0 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7,0 / 10
3seizoenen/42afleveringen/2018 - heden
NetwerkFreeform
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min2018 - heden
Genres:Komedie
Netwerk:Freeform
Grown-ish is een Amerikaanse komedieserie van de zender Freeform. De serie ging in première op 3 januari 2018.

Grown-ish is de spin-off van de komedie Black-ish. De komedie Grown-ish volgt de oudste dochter van de Johnsons Zoey als zij naar de universiteit gaat en er achter komt dat niet alles gaat zoals zij het wil nu ze het ouderlijk nest heeft verlaten.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 21
Seizoen 3
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Grown-ish.

Nieuws (17)

Awkwafina is Nora from Queens, Tosh.0, Insecure, JETT, Warrior (2019), Sorry For Your Loss, Limetown, Dollface en Wu-Tang: An American Saga en The World According to Jeff Goldblum. Deze en meer series in het weekoverzicht van 13 tot en met 19 januari.
ma 20 januari
Grown-ish is een Amerikaanse komedieserie van de zender Freeform. Sinds 16 januari wordt het derde seizoen uitgezonden.
za 18 januari
Doctor Who, Flikken Maastricht, Zie mij graag, Criminal Minds, Wie is de Mol? Deze en veel meer series die in januari beginnen of hun première gaan beleven.
ma 30 december

Populaire reacties (1)

3
27 feb 2018
Wat een teleurtstelling voor een serie waar ik eigenlijk al niet echt hoge verwachtingen bij had. Het is natuurlijk moeilijk om in de schaduw van Black-ish te leven. Het enige wat deze serie deelt met Black-ish is dat het in dezelfde universe afspeelt. De humor is geheel anders (lees: ver te zoeken). Eigenlijk is dit meer alleen een slice-of-life van Zoey. Leuk voor de gemiddelde tiener die in dezelfde levensfase zit, maar voor de rest niet boeiend (ben ik oud?). Misschien haak ik na twee afleveringen te vroeg af maar ik vind het de kans niet (meer) waard.

Vergelijkbare series