Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Netflix komt met eco-misdaadserie Maritime

Wiedemann & Berg, de makers van de eerste Duitstalige serie Dark van Netflix, produceren momenteel de eco-misdaadserie Maritime.

Acteur Erik Madsen, bekend van Vikings, gaat de hoofdrol in de serie spelen. Madsen speelt de marine-bioloog Morten Solheim, die vecht om de oceanen en het milieu van corrupte regeringen te redden. De serie Maritime, in eerste instantie gemaakt voor de Duitse publieke omroep ARD en vervolgens te zien bij Netflix, zal uit een aantal lange afleveringen bestaan. De productie is momenteel aan de gang. Er worden opnamen gemaakt in Mauritius en de Indische Oceaan.


Erik Madsen

Madsen speelde King Hemming in twee seizoenen van Vikings en was ook te zien in Lilyhammer. Andere acteurs in de serie Maritime zijn Daniel Roesner, Hannes Jaenicke, Haley Louise Jones en Luko Omoto. De serie wordt geregisseerd door Sven Fehrensen op basis van een script van Nils Morten Osburg. Netflix heeft nog geen lanceerdatum gemeld.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Vandaag, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Vandaag, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Vandaag, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Vandaag, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Vandaag, 11:00
1