Dickinson

7.6 / 10
29 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
2seizoenen/10afleveringen/2019 - heden
NetwerkAppleTV+
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Apple TV+
Looptijd:29 min2019 - heden
Genres:Drama
Netwerk:AppleTV+
Dickinson is een Amerikaanse dramaserie van de zender AppleTV+. De serie ging in première op 1 november 2019.

Een drama uit de 19e eeuw, waarin de wereld van de schrijfster Emily Dickinson wordt verkend tijdens het begin van haar carrière.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 0

Recensies (1)

Dickinson - Eerste aflevering

7

Nieuws (15)

Regisseur Lynn Shelton is op 54-jarige leeftijd overleden. Ze regisseerde onder andere afleveringen van Little Fires Everywhere, Mad Men en New Girl.
ma 18 mei
1
Wederom een nieuwe MijnSerie podcast! De serie van de maand is dit keer de Netflix serie Ozark. Veel nieuws is er niet te melden uit serieland maar Peter en Mandy proberen je toch bij te praten.
24 apr 2020
Apple TV+ biedt momenteel een aantal series gratis aan. Onder andere Little America in nu te zien zonder abonnement.
11 apr 2020

Populaire reacties (1)

9
05 dec 2019
Gisteren de eerste drie afleveringen gezien. Er wordt op hoog niveau geacteerd en dat is altijd fijn. Bovendien heeft de hele serie zo 'n heerlijk sfeertje van 'gezelligheid'. Ik kan niet precies uitleggen wat ik daarmee bedoel, maar het heeft te maken met de beeldvoering, de sets, de muziek... de algehele 'feel' dus. Ik ben daar nogal ontvankelijk voor en kan soms zelfs slechte series uitkijken als die feel goed zit. Maar deze serie is niet slecht, ze is heel genietbaar!

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem