Superstore

7.4 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Vijfde seizoen Superstore krijgt meer afleveringen

Superstore is een Amerikaanse komedieserie van de zender NBC. De serie ging in première in 2015. Momenteel wordt het vijfde seizoen uitgezonden.

America Ferrera (Amy Dubanowski) en Ben Feldman (Jonah Simms) zijn te zien in deze hilarische werkplekkomedie over een unieke familie werknemers van een enorme winkel. Van de nieuwelingen en de veteranen tot de vakantiekrachten en managers, samen gaan zij de dagelijkse routine te lijf. Inclusief uitverkopen die zorgen voor rellen en gestoorde koopjesjagers. De serie wordt geproduceerd door Universal Television en The District.

NBC heeft wegens het succes van de serie besloten dat het vijfde seizoen van Superstore vijf extra afleveringen zal krijgen. Daarmee zal het seizoen in totaal uit 22 afleveringen bestaan. Aan het einde van het vierde seizoen vertrok showrunner Justin Spitzer en werd hij vervangen door Gabe Miller en Jonathan Green. Dat blijkt een succesvolle stap te zijn. Superstore is de momenteel de enige komedieserie van NBC die zoveel afleveringen krijgt.

Vorige aflevering
Toy Drive
05x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De rechten op de fantasyserie The Lord of the Rings werden vorig jaar door Amazon verworven en het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Volgens de geruchten kost de serie circa $ 500 miljoen.
Vandaag, 11:00
The Expanse is een Amerikaanse sciencefictionserie van Amazon Prime Video (voorheen Syfy). De serie ging in première in december 2015.
Vandaag, 10:00
Marvel's Runaways is een Amerikaanse actieserie van Hulu. Het tweede seizoen verscheen in december 2018 en bestond uit dertien afleveringen. Marvel's Runaways is gebaseerd op een stripreeks die in 2003 van start ging.
Vandaag, 09:00
2
Sinds 12 november staat de eerste aflevering van de Disney+ serie The Mandalorian online. Althans, voor Nederlandse kijkers. In België is Disney+ nog niet beschikbaar.
Gisteren, 15:00
1
Channel 5 komt in 2020 met de psychologische thrillerserie Penance.
Gisteren, 14:00
De BBC werkt aan de vierdelige thrillerserie Roadkill. De serie gaat over de krachtige en charismatische politicus Peter Laurence, gespeeld door Hugh Laurie.
Gisteren, 13:00
1