Superstore

7.4 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Vijfde seizoen Superstore krijgt meer afleveringen

Superstore is een Amerikaanse komedieserie van de zender NBC. De serie ging in première in 2015. Momenteel wordt het vijfde seizoen uitgezonden.

America Ferrera (Amy Dubanowski) en Ben Feldman (Jonah Simms) zijn te zien in deze hilarische werkplekkomedie over een unieke familie werknemers van een enorme winkel. Van de nieuwelingen en de veteranen tot de vakantiekrachten en managers, samen gaan zij de dagelijkse routine te lijf. Inclusief uitverkopen die zorgen voor rellen en gestoorde koopjesjagers. De serie wordt geproduceerd door Universal Television en The District.

NBC heeft wegens het succes van de serie besloten dat het vijfde seizoen van Superstore vijf extra afleveringen zal krijgen. Daarmee zal het seizoen in totaal uit 22 afleveringen bestaan. Aan het einde van het vierde seizoen vertrok showrunner Justin Spitzer en werd hij vervangen door Gabe Miller en Jonathan Green. Dat blijkt een succesvolle stap te zijn. Superstore is de momenteel de enige komedieserie van NBC die zoveel afleveringen krijgt.

Vorige aflevering
Carol's Back
05x19
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
De corona-crisis raakt iedereen. Van de kleine zelfstandige tot de huisvrouw/man tot de directeur m/v. Maar ook in televisieland ontkomen ze niet aan het virus direct of indirect.
Vandaag, 11:00
In week 13, van 23 tot en met 29 maart is er weinig veranderd in Nederland, de stranden, straten, scholen, winkels, bossen en pleinen bleven leeg. Maar in serieland vonden er wel wat veranderingen plaats. Verschuivingen van start- en/of premièredatums.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld: lege supermarkt-schappen, straten en pleinen. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe vul je je tijd? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 15:00
4
Netflix heeft een vierde seizoen van de animatieserie Castlevania aangekondigd.
Gisteren, 09:00