Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Vijfde seizoen Superstore krijgt meer afleveringen

Superstore is een Amerikaanse komedieserie van de zender NBC. De serie ging in première in 2015. Momenteel wordt het vijfde seizoen uitgezonden.

America Ferrera (Amy Dubanowski) en Ben Feldman (Jonah Simms) zijn te zien in deze hilarische werkplekkomedie over een unieke familie werknemers van een enorme winkel. Van de nieuwelingen en de veteranen tot de vakantiekrachten en managers, samen gaan zij de dagelijkse routine te lijf. Inclusief uitverkopen die zorgen voor rellen en gestoorde koopjesjagers. De serie wordt geproduceerd door Universal Television en The District.

NBC heeft wegens het succes van de serie besloten dat het vijfde seizoen van Superstore vijf extra afleveringen zal krijgen. Daarmee zal het seizoen in totaal uit 22 afleveringen bestaan. Aan het einde van het vierde seizoen vertrok showrunner Justin Spitzer en werd hij vervangen door Gabe Miller en Jonathan Green. Dat blijkt een succesvolle stap te zijn. Superstore is de momenteel de enige komedieserie van NBC die zoveel afleveringen krijgt.

Video on youtube
Vorige aflevering
All Sales Final
All Sales Final
06x15
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Superstore