Genius

7.6 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Courtney B. Vance speelt Aretha Franklins vader in nieuw seizoen Genius

National Geographic gaat binnenkort van start met de opnamen voor het derde seizoen van Genius, dat zich richt op het leven van Aretha Franklin.

Het komende seizoen van Genius is een serie over het leven van de alom geprezen Queen of Soul, die gemaakt wordt met instemming van de nabestaanden. Cynthia Erivo speelt Aretha Franklin in de serie, de zangeres die in augustus 2018 overleed. Cynthia Erivo is een Britse actrice en zangeres, die eerder te zien was in de series Chewing Gum en Mr Selfridge.


Courtney B. Vance

Courtney B. Vance gaat de vader van Aretha Franklin spelen in de serie, zo werd gisteren bekend. De acteur, die in 2016 een Emmy won voor zijn rol als Johnnie Cochran in American Crime Story, vindt het een eer om toe te treden tot het team van Genius. "Aretha Franklin was een geweldige vrouw die mijn vrouw en ik oprecht liefhadden."

De opnames van de serie beginnen in december. Genius: Aretha zal te zien zijn in 172 landen en in 43 talen. Eerder stonden op de zender National Geographic de levens van Albert Einstein en Pablo Picasso centraal.
Vorige aflevering
Picasso: Chapter Ten
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender Freeform heeft vrijdag gemeld dat de nieuwe dramaserie Motherland: Fort Salem in maart van start zal gaan.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse zender AMC ontwikkelt een aantal ideeën die de basis kunnen vormen voor een derde seizoen van de anthologieserie The Terror.
Vandaag, 09:00
De Amerikaanse zender AMC heeft een zesde seizoen besteld van Better Call Saul. Daarna valt het doek voor de prequel van Breaking Bad.
Gisteren, 16:00
1
Streamingdienst Netflix gaat dit jaar meer geld in eigen content steken dan vorig jaar. Het bedrijf zal in 2020 ongeveer 17 miljard dollar (zo’n 15,7 miljard euro) uitgeven aan eigen producties, ruim 2 miljard dollar meer dan in 2019.
Gisteren, 15:00
Het pratende depressieve paard BoJack Horseman krijgt binnenkort nog wat laatste afleveringen bij Netflix. Daarmee komt de serie ten einde.
Gisteren, 14:00
De Nederlandse Publieke Omroep staat open voor samenwerking met (inter)nationale mediapartijen op het gebied van groots opgezet nieuw Nederlands kwaliteitsdrama.
Gisteren, 13:00