Genius

7.5 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Courtney B. Vance speelt Aretha Franklins vader in nieuw seizoen Genius

National Geographic gaat binnenkort van start met de opnamen voor het derde seizoen van Genius, dat zich richt op het leven van Aretha Franklin.

Het komende seizoen van Genius is een serie over het leven van de alom geprezen Queen of Soul, die gemaakt wordt met instemming van de nabestaanden. Cynthia Erivo speelt Aretha Franklin in de serie, de zangeres die in augustus 2018 overleed. Cynthia Erivo is een Britse actrice en zangeres, die eerder te zien was in de series Chewing Gum en Mr Selfridge.


Courtney B. Vance

Courtney B. Vance gaat de vader van Aretha Franklin spelen in de serie, zo werd gisteren bekend. De acteur, die in 2016 een Emmy won voor zijn rol als Johnnie Cochran in American Crime Story, vindt het een eer om toe te treden tot het team van Genius. "Aretha Franklin was een geweldige vrouw die mijn vrouw en ik oprecht liefhadden."

De opnames van de serie beginnen in december. Genius: Aretha zal te zien zijn in 172 landen en in 43 talen. Eerder stonden op de zender National Geographic de levens van Albert Einstein en Pablo Picasso centraal.
Vorige aflevering
Picasso: Chapter Ten
Picasso: Chapter Ten
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Vandaag, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Gisteren, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Gisteren, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
maandag, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
maandag, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00