Genius

7.6 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Courtney B. Vance speelt Aretha Franklins vader in nieuw seizoen Genius

National Geographic gaat binnenkort van start met de opnamen voor het derde seizoen van Genius, dat zich richt op het leven van Aretha Franklin.

Het komende seizoen van Genius is een serie over het leven van de alom geprezen Queen of Soul, die gemaakt wordt met instemming van de nabestaanden. Cynthia Erivo speelt Aretha Franklin in de serie, de zangeres die in augustus 2018 overleed. Cynthia Erivo is een Britse actrice en zangeres, die eerder te zien was in de series Chewing Gum en Mr Selfridge.


Courtney B. Vance

Courtney B. Vance gaat de vader van Aretha Franklin spelen in de serie, zo werd gisteren bekend. De acteur, die in 2016 een Emmy won voor zijn rol als Johnnie Cochran in American Crime Story, vindt het een eer om toe te treden tot het team van Genius. "Aretha Franklin was een geweldige vrouw die mijn vrouw en ik oprecht liefhadden."

De opnames van de serie beginnen in december. Genius: Aretha zal te zien zijn in 172 landen en in 43 talen. Eerder stonden op de zender National Geographic de levens van Albert Einstein en Pablo Picasso centraal.
Vorige aflevering
Picasso: Chapter Ten
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De rechten op de fantasyserie The Lord of the Rings werden vorig jaar door Amazon verworven en het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Volgens de geruchten kost de serie circa $ 500 miljoen.
Vandaag, 11:00
The Expanse is een Amerikaanse sciencefictionserie van Amazon Prime Video (voorheen Syfy). De serie ging in première in december 2015.
Vandaag, 10:00
Marvel's Runaways is een Amerikaanse actieserie van Hulu. Het tweede seizoen verscheen in december 2018 en bestond uit dertien afleveringen. Marvel's Runaways is gebaseerd op een stripreeks die in 2003 van start ging.
Vandaag, 09:00
2
Sinds 12 november staat de eerste aflevering van de Disney+ serie The Mandalorian online. Althans, voor Nederlandse kijkers. In België is Disney+ nog niet beschikbaar.
Gisteren, 15:00
1
Channel 5 komt in 2020 met de psychologische thrillerserie Penance.
Gisteren, 14:00
De BBC werkt aan de vierdelige thrillerserie Roadkill. De serie gaat over de krachtige en charismatische politicus Peter Laurence, gespeeld door Hugh Laurie.
Gisteren, 13:00
1