Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Datums voor een nieuwe serie en terugkerende series van The CW

The CW heeft midseason datums aangekondigd voor een nieuwe serie en terugkerende series.

De nieuwe serie Katy Keene heeft een premièredatum gekregen en ook de terugkerende series DC's Legends of Tomorrow en Roswell, New Mexico hebben een startdatum gekregen. Het vijftiende en laatste seizoen van Supernatural verhuist naar de maandag.

Bekijk hieronder het midseason schema zoals The CW dat heeft aangekondigd;

Dinsdag 21 januari
20.00 — Arrow
21.00 — DC's Legends of Tomorrow – Seizoen 5

Donderdag 6 februari
20.00 — Katy Keene - Serie première
21.00 — Legacies

Maandag 16 maart
20.00 — Supernatural – Seizoen 15B
21.00 — Roswell, New Mexico – Seizoen 2
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
1
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Gisteren, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Gisteren, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Gisteren, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Gisteren, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Gisteren, 11:00
1