Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen voor twee Apple TV+ series

Het is nu zeker, naast See zijn er ook twee andere nieuwe series van Apple TV+ vernieuwd met een tweede seizoen.

Het gaat hierbij om de serie For All Mankind, de sciencefictionserie die laat zien wat er zou zijn gebeurd als niet de Amerikanen als eerste op de maan landen maar de Russen. De serie is op 1 november van start gegaan bij 's werelds nieuwste streamingservice Apple TV+. De vijfde aflevering van het eerste seizoen gaat op 15 november van start.


Ook de nieuwe dramaserie Dickinson heeft een tweede seizoen gekregen van Apple TV+. De serie dat zich afspeelt in de 19de eeuw, maar toch een modern tintje heeft, beschrijft het leven van schrijfster Emily Dickinson aan het begin van haar carrière. Ook deze serie ging van start op 1 november wanneer het tweede seizoen van start zal gaan is nog niet bekend gemaakt.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Vandaag, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Vandaag, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Vandaag, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Vandaag, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Vandaag, 11:00
1