Weeds

7.7 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Komedieserie Weeds krijgt een vervolg

Weeds is een Amerikaanse komedieserie van de zender Showtime. Van 2005 tot 2012 verschenen er acht seizoenen.

De serie Weeds, die nu te bekijken is bij Netflix, krijgt een vervolg. Actrice Marie-Louise Parker speelt opnieuw de hoofdrol. Dat meldt The Hollywood Reporter.

De komische serie Weeds, over een weduwe die wiet verkoopt om haar gezin te onderhouden, werd in totaal voor twintig Primetime Emmy's genomineerd. Twee daarvan werden er verzilverd. De serie kreeg daarnaast tien Golden Globe nominaties. Eén daarvan werd toegekend: Parker is in 2006 uitgeroepen tot beste actrice.De nieuwe serie gaat zich tien jaar na het verhaal van de oorspronkelijke serie afspelen, in een tijdperk waarin marihuana in verschillende Amerikaanse staten is gelegaliseerd. Het vervolg wordt geproduceerd door Starz.
Vorige aflevering
It's Time (2)
08x13
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De rechten op de fantasyserie The Lord of the Rings werden vorig jaar door Amazon verworven en het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Volgens de geruchten kost de serie circa $ 500 miljoen.
Vandaag, 11:00
The Expanse is een Amerikaanse sciencefictionserie van Amazon Prime Video (voorheen Syfy). De serie ging in première in december 2015.
Vandaag, 10:00
Marvel's Runaways is een Amerikaanse actieserie van Hulu. Het tweede seizoen verscheen in december 2018 en bestond uit dertien afleveringen. Marvel's Runaways is gebaseerd op een stripreeks die in 2003 van start ging.
Vandaag, 09:00
2
Sinds 12 november staat de eerste aflevering van de Disney+ serie The Mandalorian online. Althans, voor Nederlandse kijkers. In België is Disney+ nog niet beschikbaar.
Gisteren, 15:00
1
Channel 5 komt in 2020 met de psychologische thrillerserie Penance.
Gisteren, 14:00
De BBC werkt aan de vierdelige thrillerserie Roadkill. De serie gaat over de krachtige en charismatische politicus Peter Laurence, gespeeld door Hugh Laurie.
Gisteren, 13:00
1