Weeds

7.7 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Komedieserie Weeds krijgt een vervolg

Weeds is een Amerikaanse komedieserie van de zender Showtime. Van 2005 tot 2012 verschenen er acht seizoenen.

De serie Weeds, die nu te bekijken is bij Netflix, krijgt een vervolg. Actrice Marie-Louise Parker speelt opnieuw de hoofdrol. Dat meldt The Hollywood Reporter.

De komische serie Weeds, over een weduwe die wiet verkoopt om haar gezin te onderhouden, werd in totaal voor twintig Primetime Emmy's genomineerd. Twee daarvan werden er verzilverd. De serie kreeg daarnaast tien Golden Globe nominaties. Eén daarvan werd toegekend: Parker is in 2006 uitgeroepen tot beste actrice.De nieuwe serie gaat zich tien jaar na het verhaal van de oorspronkelijke serie afspelen, in een tijdperk waarin marihuana in verschillende Amerikaanse staten is gelegaliseerd. Het vervolg wordt geproduceerd door Starz.
Vorige aflevering
It's Time (2)
08x13
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu heeft opdracht gegeven voor de productie van een nieuwe korte komedieserie met Steve Martin en Martin Short. Het wordt gerealiseerd door This Is Us-maker Dan Fogelman en 20th Century Fox TV.
Vandaag, 14:00
Een jaar geleden was de nieuwe serie Shōgun van FX volop in de pre-productie, met verschillende acteurs en een startdatum voor de opnamen, toen FX de serie van tien afleveringen in de wacht zette.
Vandaag, 13:00
National Geographic komt binnenkort met het derde seizoen van Genius, dat zich richt op het leven van Aretha Franklin.
Vandaag, 12:00
How to Get Away with Murder is een Amerikaanse misdaadserie van de zender ABC. In april verschijnt het tweede deel van het zesde seizoen.
Vandaag, 11:00
MacGyver (2016) is een Amerikaanse avonturenserie van de zender CBS. Binnenkort gaat het vierde seizoen van start.
Vandaag, 10:00
Hoe één serie het gevolg kan zijn van een hele franchise. Mandy bespreekt de betreffende series in de Serie van de maand.
Gisteren, 20:30