Flikken Maastricht

8.4 / 10
48 min
Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Veertiende seizoen Flikken Maastricht start in januari

Flikken Maastricht is een Nederlandse politieserie van AVROTROS. De serie ging van start in september 2007 en binnenkort begint het veertiende seizoen.

De ambitieuze en aantrekkelijke politierechercheur Eva van Dongen (Angela Schijf) moet in de serie Flikken Maastricht in eerste instantie niets hebben van Floris Wolfs (Victor Reinier), de ervaren collega uit Amsterdam die haar nieuwe partner wordt. Terwijl de strijd tegen de misdaad in en rond het prachtige Maastricht steeds heftiger vormen aanneemt, groeien zij echter onweerstaanbaar naar elkaar toe.Het veertiende seizoen van Flikken Maastricht gaat op vrijdag 3 januari 2020 om 20.35 uur van start op NPO 1. Het nieuwe seizoen geeft hopelijk antwoord op de brandende vragen die de slotaflevering van het vorige seizoen achter liet. Eva van Dongen en haar partner Floris Wolfs waren allebei uit hun functie gezet. Toch gingen de twee agenten achter de leden aan van het genootschap dat hun politiechef Mechels vermoord heeft. Ze ontdekken een Belgische link en weten, met gevaar voor eigen leven, bewijsmateriaal te stelen.

Hieronder een aantal beelden uit het dertiende seizoen van Flikken Maastricht.

Vorige aflevering
Dewulf
14x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Vandaag, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Vandaag, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Vandaag, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Vandaag, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Vandaag, 11:00
1