Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 26

Weekoverzicht 26

FOX en FX brachten hun herfstschema uit deze week, nieuws over Scream, Zoo en Smeris. Ook Game of Thrones, Undercover en When They See Us waren in het nieuws, maar de maandelijkse datums en nieuwe series overzichten zijn ook hier te vinden.
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 24 tot en met 30 juni voor je op een rijtje gezet.

Weetjes


Game of Thrones


HBO heeft Game of Thrones: The Complete Collection op Blu-ray aangekondigd. De complete set zal op 3 december 2019 uitkomen.

MijnSerie Podcast


Vanaf nu heeft MijnSerie.nl ook een maandelijkse podcast! Mandy en Peter bespreken een tv serie, praten je bij over het laatste serienieuws en houden je op de hoogte wat de meest populaire series zijn op MijnSerie.nl.

Datums Series


FOX


De één na laatste zender van de grote vijf die het herfstschema bekend
maakt is FOX. Het wachten is nu alleen nog op ABC.

FX


Het is warm in Nederland maar in september wordt het heet bij FX. Vier belangrijke FX-series zullen in die maand van start gaan.

Grantchester


Grantchester is een Engelse detectiveserie van de zender ITV. Het vierde seizoen is sinds 7 juni te zien op NPO Start Plus en verschijnt vanaf 20 juli op NPO 2.

In de Vlaamsche Pot


Op Videoland is vanaf nu de Nederlandse komedieserie In de Vlaamsche pot weer te zien. Zondag is het eerste seizoen van de serie toegevoegd bij de streamingdienst van RTL.

Juli


Welke series starten wanneer in juli 2019 en welk seizoen begint dan bij welk netwerk, kabelzender of streamingdienst? We hebben het netjes op een rijtje gezet.

Scream


Scream is een Amerikaanse horrorserie van de zender MTV. De serie ging in première in juni 2015, maar na twee seizoenen stopte MTV ermee. VH1 gaat het derde seizoen in juli uitzenden.

Shades of Blue


Shades of Blue is een Amerikaanse dramaserie van de zender NBC. De serie ging in première in 2016 en in augustus 2018 werd het derde en laatste seizoen afgesloten door NBC. FOX gaat het derde seizoen in augustus uitzenden.

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders:


- week 26 (24 – 30 juni)
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle series die in Nederland en België uitkomen deze week.

Zoo


In de serie Zoo van CBS komt het dierenrijk in opstand tegen de mensheid. Het tweede seizoen van Zoo wordt vanaf 8 juli uitgezonden bij SBS9.

Nieuwe Series


Coyote


Michael Chiklis gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe serie Coyote van Paramount Network.

Hoogvliegers


Producent The Storytellers heeft de opnamen afgerond van de dramaserie Hoogvliegers, ‘een coming of age avonturenspektakel vol bravoure en spanning’.

Overzicht nieuwe series juli


In juli 2019 komen er nieuwe series uit. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet, bekijk de gehele lijst van juli hier.

WarnerMedia


WarnerMedia is in de Verenigde Staten bezig met het opzetten van een nieuwe streamingdienst. De maker van Maniac (2018), Patrick Somerville, mag twee nieuwe series gaan maken.

Pilots


Close Up


Freeform laat een pilot maken van de nieuwe serie Close Up. Het is een project van Pete Nowalk, bekend van How to Get Away with Murder.

Rita


Game of Thrones-actrice Lena Headey is gecast voor de hoofdrol in een Amerikaanse versie van de Deense komedieserie Rita.

Spin-off/remake


All Creatures Great and Small


Kun jij je de dierenarts James Herriot nog herinneren? De serie All Creatures Great and Small krijgt een reboot bij PBS Masterpiece.

Vernieuwde Series


La Casa de Papel


Het tweede seizoen van La Casa de Papel verschijnt pas op 19 juli op Netflix, maar inmiddels is ook al bevestigd dat er een derde seizoen van de serie verschijnt.

Blood & Treasure


CBS heeft aangekondigd dat de avonturenserie Blood & Treasure een tweede seizoen gaat krijgen.

One Day at a Time (2017)


One Day at a Time (2017) is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. In februari verscheen het derde seizoen. Netflix besloot daarna te stoppen met de serie wegens te lage kijkcijfers. Pop TV neemt de serie over.

Smeris


Smeris is een Nederlandse politieserie van BNNVARA. In 2018 was het vierde seizoen te zien. Inmiddels zijn de opnamen gestart voor het driedelige finaleseizoen van de serie.

Casting Nieuws


Goede Tijden, Slechte Tijden


Goede Tijden, Slechte Tijden breidt in haar dertigste seizoen de cast uit met actrice Annefleur van den Berg. Ze maakt haar opwachting in de soapserie als Puck O'Dolphy, een vriendin van Nina.

The Haunting


De Netflix-serie The Haunting of Hill House gaat vanaf het tweede seizoen verder als anthologieserie met als titel The Haunting of Bly Manor. Dat werd in februari bekend. Victoria Pedretti zal daarin een hoofdrol gaan spelen.

Kijkcijfers Series


When They See Us


Netflix heeft al eerder gemeld dat When They See Us een van de populairste series op het streamingplatform is.

Overlijdensberichten


Max Wright


Max Wright, vooral bekend door zijn rol als vader William in de komische serie ALF, is woensdag op 75-jarige leeftijd overleden aan lymfklierkanker.

Trailers, Promo’s, Teasers en Interviews


Mrs. Fletcher


Mrs. Fletcher is een Amerikaanse komedieserie van de zender HBO. De serie zal in het najaar van start gaan. Er is een teaser uitgebracht.

Orange Is the New Black


Het zevende en laatste seizoen van Orange Is the New Black is vanaf 26 juli beschikbaar bij Netflix. Er is een nieuwe, lange trailer verschenen.

MijnSerie nieuws


Column


-Wat je van series leren kunt!? Designated Survivor
Macht corrumpeert en absolute macht corrumpeert absoluut.

Kijkcijfers: Week 25


Ook deze week een overzicht van de best bekeken series van de week van 17 tot en met 23 juni in Amerika.

Populairste series


Op vrijdag bekijkt MijnSerie wat nou de populairste series waren op MijnSerie van die week.

Prijsvragen


- Maak tot 2 juli kans op het eerste seizoen van The Miracle (2018)/Il Miracolo.

*NOTE: In het volgende weekoverzicht staan de antwoorden van deze prijsvragen.

Prijsvraag antwoorden


- Het antwoord op de prijsvraag van Kidding; Kidding is niet het eerste televisieoptreden van Jim Carrey. In welke series speelde Carrey nog meer een rol/rollen?, was The Duck Factory en In Living Color. Weetje: In Living Color speelde Carrey verschillende karakters van 1990 tot en met 2001. In The Duck Factory speelde Carrey dertien afleveringen de rol van Skip Tarkenton in 1984.

- Het antwoord op de prijsvraag van Scorpion; In de serie Scorpion speelt Jadyn Wong de rol van Happy Quinn. Maar wat zegt Quinn in elke aflevering?, was Not Good!. Weetje: In elke aflevering zegt Happy Quinn wel één keer Not Good! De rol van Happy Quinn wordt gespeeld door Jadyn Wong. Zij speelde ook een rol in de dramedy Being Erica.

- Het antwoord op de prijsvraag van Tom Clancy's Jack Ryan; In de serie Tom Clancy's Jack Ryan speelt John Krasinski Jack Ryan. Hij is de vijfde acteur die het karakter Jack Ryan speelt. Welke acteur is als eerste in de huid van Jack Ryan gekropen?, was Alec Balwin. Weetje: In 1990 speelde Alec Balwin in The Hunt of Red October. In 1992 en 1994 speelde Harrison Ford Jack Ryan in de films Partiot Games en Clear and Present Danger en in 2002 was het Ben Affleck die de CIA-agent portretteerde in de film The Sum of All Fears. Chris Pine speelde in 2014 in de film Jack Ryan: Shadow Recruit.

Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Recensies


Ook deze maand heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series. Klik hier om de recensies te lezen en kom erachter of je nog een serie kan toevoegen aan of verwijderen van je kijklijst.

Tips


Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

Vacatures


Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht juli 2019 die in week 27 van start of in première zullen gaan.

-

Maandag 1 juli


20.30 – Designated Survivor: 60 Days – Serie première (tvN)

-

Woensdag 3 juli


09.00 – Astra Lost in Space – Serie première (AT-X)
The Last Czars – Serie première (Netflix)

-

Vrijdag 5 juli


Dr. Stone – Serie première (TV Tokyo)

-

Zaterdag 6 juli


Paquita Salas – Serie première (Netflix)

-

Zondag 7 juli


21.00 – The Movies – Serie première (CNN)

Wist je Dat?


Stranger Things


Netflix ter promotie voor het derde seizoen van Stranger Things het jaren 80 icoon Henny Huisman heeft gestrikt?

Undercover


Het tweede seizoen van Undercover zal gaan over illegale wapenhandel. En dat Tom Waes en Anna Drijver weer een hoofdrol zullen spelen.

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten