Shades of Blue

7.5 / 10
43 min
Actie, Misdaad, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Laatste seizoen Shades of Blue in augustus bij FOX

Shades of Blue is een Amerikaanse dramaserie van de zender NBC. De serie ging in première in 2016 en in augustus 2018 werd het derde en laatste seizoen afgesloten door NBC.

Op maandag 12 augustus start het derde seizoen van Shades of Blue om 22.00 uur met dubbele afleveringen bij FOX.

Shades of Blue volgt het leven van de alleenstaande moeder Harlee Santos, gespeeld door Jennifer Lopez. Ze is detective in New York en moet haar collega's ontmaskeren. Maar dat knaagt, want diezelfde collega's hebben haar geholpen met het opvoeden van haar kind.

Zij is naast haar werk als agent ook nog een alleenstaande moeder met financiële problemen. Een FBI-agent stelt haar voor de keus: of ze helpt mee om haar collega Matt Wozniak (Ray Liotta) te ontmaskeren of de FBI onthult wat zij op haar kerfstok heeft en zijzelf belandt in de gevangenis.

NBC is inmiddels gestopt met de serie omdat de kijkcijfers niet geweldig waren.

Vorige aflevering
By Virtue Fall
By Virtue Fall
03x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Dirty Diana gaat in productie bij Amazon, de serie is gebaseerd op de gelijknamige populaire podcast van Shana Feste. Demi Moore speelt de hoofdrol in de serie.
Vandaag, 09:00
Vanaf begin oktober is het eerste seizoen van de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) met Eline Powell (Game of Thrones) te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 16:00
Hoofdrolspeelster Liv Tyler verlaat de Amerikaanse dramaserie 9-1-1: Lone Star voor het tweede seizoen, mogelijk door de gevolgen van het coronavirus.
Gisteren, 15:00
Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
vrijdag, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03