Game of Thrones

8.8 / 10
57 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Complete serie Game of Thrones komt uit op blu-ray

HBO heeft Game of Thrones: The Complete Collection op blu-ray aangekondigd. De complete set zal op 3 december 2019 uitkomen.

De Game of Thrones: The Complete Collection set bevat ook de tweedelige reünie-special met de cast van de serie die werd georganiseerd door Conan O’Brien. Deze was nog niet eerder te zien en zal exclusief beschikbaar zijn.

Het artwork van de blu-ray boxset is door Robert Ball ontworpen als een meerlagig paneelontwerp. Elk onderdeel vertegenwoordigt een stuk van het verhaal met een nieuwe laag voor elk seizoen. De volledige boxset zelf komt in een houten kist die gesloten wordt gehouden door een Hand of the King-pin.

7822 Gameset

De set bevat ook de documentaire Game of Thrones: The Last Watch met maker Jeanie Finlay, informatie over de opnamen van het achtste seizoen met showrunners David Benioff en D.B. Weiss, vijf scenes uit het achtste seizoen die niet in de eindmontage zaten en animaties over de historie van de locaties in de serie.

De prijs van de bijzondere blu-ray set is nog niet bekend.
Vorige aflevering
The Iron Throne
The Iron Throne
08x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03