All Creatures Great and Small

8.1 / 10
44 min
Dramedy
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

We gaan James Herriot terugzien in een reboot

Kun jij je de dierenarts James Herriot nog herinneren? De serie All Creatures Great and Small krijgt een reboot bij PBS Masterpiece.

All Creatures Great and Small werd in Nederland uitgezonden onder de naam James Herriot. De BBC serie over dierenarts Herriot was gebaseerd op de boeken van Alf Wright die hij schreef onder het pseudoniem James Herriot. De hoofdrollen in de serie werden gespeeld door Christopher Timothy als dierenarts James Herriot, Robert Hardy als dierenarts Siegfried Farnon en Peter Davison als Tristan Farnon, de jongere broer van Siegfried.Het is 1937, als de jonge Schotse dierenarts James Herriot aankomt bij de veeartsenpraktijk van Siegfried Farnon in de Yorkshire Dales. De wereldwijde crisis loopt op zijn einde maar het is nog altijd moeilijk om aan werk te komen. Herriot is blij dat hij bij Farnon mag komen werken. De kennismaking met zijn nieuwe werkkring is overweldigend. Siegfried woont samen met zijn broer Tristan, de huishoudster Mrs. Hall en een complete roedel honden in het huis waar de praktijk is gevestigd.

PBS Masterpiece heeft bevestigd dat er een remake zal gaan komen van de dramaserie. De opnamen zullen in 2020 van start gaan en de serie zal in première gaan bij Channel 5 in Groot Brittannië en in de Verenigde Staten zal PBS de serie gaan uitzenden. CEO van Playground Colin Callender vertelde: “In een tijd dat het land meer dan ooit verdeeld voelt, herinneren de glorieuze boeken van Herriot ons hoe we ons opnieuw moeten verbinden en erbij horen. De serie zal het plezier en de nostalgie om het verleden van Engeland te herdenken omarmen, terwijl we de waarden van Herriot vieren die, ondanks al onze huidige beroering, nog steeds het Britse leven van vandaag ondersteunen.”

Ken jij de BBC One-serie uit de jaren 80? Zou je gaan kijken naar de remake?

Vorige aflevering
Brotherly Love
07x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Neryn
29 jun 2019 15:31 -
Ik heb de serie destijds gezien en ook het boek gelezen. Ik ben heel benieuwd naar de remake.
Reageer
avatar_antimidant
30 jun 2019 12:43 -
Ook benieuwd.. Als klein mannetje met plezier naar gekeken.
Reageer

Laatste nieuws

Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
Vandaag, 14:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
1
Het vijfde seizoen van Queen Sugar gaat volgende maand in première, maar OWN heeft de Amerikaanse dramaserie nu al vernieuwd met een zesde seizoen.
Vandaag, 09:00
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
Gisteren, 11:00
Ook in de week van 11 tot en met 17 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 02 van 2021.
Gisteren, 09:00
2