Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

We gaan James Herriot terugzien in een reboot

Kun jij je de dierenarts James Herriot nog herinneren? De serie All Creatures Great and Small krijgt een reboot bij PBS Masterpiece.

All Creatures Great and Small werd in Nederland uitgezonden onder de naam James Herriot. De BBC serie over dierenarts Herriot was gebaseerd op de boeken van Alf Wright die hij schreef onder het pseudoniem James Herriot. De hoofdrollen in de serie werden gespeeld door Christopher Timothy als dierenarts James Herriot, Robert Hardy als dierenarts Siegfried Farnon en Peter Davison als Tristan Farnon, de jongere broer van Siegfried.



Het is 1937, als de jonge Schotse dierenarts James Herriot aankomt bij de veeartsenpraktijk van Siegfried Farnon in de Yorkshire Dales. De wereldwijde crisis loopt op zijn einde maar het is nog altijd moeilijk om aan werk te komen. Herriot is blij dat hij bij Farnon mag komen werken. De kennismaking met zijn nieuwe werkkring is overweldigend. Siegfried woont samen met zijn broer Tristan, de huishoudster Mrs. Hall en een complete roedel honden in het huis waar de praktijk is gevestigd.

PBS Masterpiece heeft bevestigd dat er een remake zal gaan komen van de dramaserie. De opnamen zullen in 2020 van start gaan en de serie zal in première gaan bij Channel 5 in Groot Brittannië en in de Verenigde Staten zal PBS de serie gaan uitzenden. CEO van Playground Colin Callender vertelde: “In een tijd dat het land meer dan ooit verdeeld voelt, herinneren de glorieuze boeken van Herriot ons hoe we ons opnieuw moeten verbinden en erbij horen. De serie zal het plezier en de nostalgie om het verleden van Engeland te herdenken omarmen, terwijl we de waarden van Herriot vieren die, ondanks al onze huidige beroering, nog steeds het Britse leven van vandaag ondersteunen.”

Ken jij de BBC One-serie uit de jaren 80? Zou je gaan kijken naar de remake?

Vorige aflevering
Brotherly Love
Brotherly Love
07x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
29 jun 2019 15:31 -
Ik heb de serie destijds gezien en ook het boek gelezen. Ik ben heel benieuwd naar de remake.
Reageer
avatar_antimidant
30 jun 2019 12:43 -
Ook benieuwd.. Als klein mannetje met plezier naar gekeken.
Reageer
All Creatures Great and Small