Zoo

7.4 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Zoo in juli bij SBS9

In de serie Zoo van CBS komt het dierenrijk in opstand tegen de mensheid. Het tweede seizoen van Zoo wordt vanaf 8 juli uitgezonden bij SBS9.

Na eeuwen van onderdrukking zijn de dieren het overal ter wereld zat om door mensen te worden opgesloten, getemd, gegeten of gedood voor vermaak. Een team van experts gaat op zoek naar een manier om het geweld te stoppen voordat de mens het onderspit delft.

Zoo is gebaseerd op de bestseller van James Patterson en Michael Ledwidge. De serie is in 2015 in Amerika gelanceerd en is vervolgens ook in Australië, Canada en het Verenigd Koninkrijk lovend ontvangen. In de eerste aflevering van het tweede seizoen gaan de aanvallen van de dieren door. Het team ontdekt dat de mutatie verder is gevorderd waardoor hun geneesmiddel niet meer effectief is. Nu, met de hulp van een anonieme sponsor, gaat het team naar Argentinië om een ​​wetenschapper te ontmoeten die mogelijk de sleutel tot de mutatie heeft ontdekt.

Het tweede seizoen van Zoo is vanaf 8 juli om 20.30 uur te zien bij SBS9, met wekelijks driedubbele afleveringen. Het derde seizoen is al enige tijd te zien bij Netflix. De serie krijgt geen vierde seizoen. CBS heeft Zoo na drie seizoenen gecanceld.

Vorige aflevering
The Barrier
The Barrier
03x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_blanc
28 jun 2019 11:18 -
Jammer dat het gestopt is
Reageer

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03